Nem tudom, mit kellene tennem ebben a helyzetben. Szakítsam meg a kapcsolatot a barátnőmmel, vagy ez normális, h így viselkedik velem?
Elég hosszú a történet,úgyhogy csak nagyvonalakban mesélem el.Szóval,nincsen túlzottan sok barátnőm,konkrétan,csak Ő.Jól megvagyunk,meg úgy gondolom,hogy lelki társak vagyunk,ami nekem nagyon fontos.Viszont egy ideje eléggé megbízhatatlanná vált,és szavahihetetlenné,amióta bekerült egy másik közegbe,mert addig szinte neki is csak én voltam.Szóval,sokszor van,hogy haverok miatt,akiket ott szerzett,nem is az ,hogy leráz,hanem elfelejtkezik rólam.De még mindig nem annyira,mint amikor pasija van... Akkor teljesen megszűnök létezni számára.:/És nem azzal van a baj,megértem én ,hogy vannak neki mások is az életében,csak akkor egyáltalán,még annyival sem tisztel meg,hogy írjon egy rohadt sort,hogy most nem jó neki, vagy valami.De ez leginkább pasiknál van,és ez nagyon rosszul esik.Most azzal telt be nálam a pohár,hogy több,mint egy hónapra eltűnt,mert pasija volt,természetesen.És,ha én nem keresem,akkor ki tudja ,hogy ő mikor... Utána meg persze,jó vagyok neki lelki szemetes ládának.Tudom,most azt kérdezitek,akkor miért nem hoztam ezt már neki fel,és tényleg kellett volna valószínűleg,bár ő nagyon utálja,ha számon kérik,többek között,ezért sem tettem,meg ezt egy jó barátnak szerintem észre kellett volna vennie.Viszont,most az utolsó húzásával,úgy érzem,hogy végleg elvágta magát. Csalódtam benne,és már nem bírnék benne megbízni,és valahogy ,nem is akarok,mert tudom,hogy ő már ilyen marad,és nem fog megváltozni,mert mindig ezt csinálja,ha egy új pasi kerül a képbe.Nem is tudom,rosszul hangzik,de olyan kicsi lett a szememben,egyszerűen ,eljátszotta a bizalmamat.
Azért tettem fel a kérdést,mert nem tudom,jól gondolom-e,hogy ez nem normális.Úgy értem,nekem még nem volt kapcsolatom,és gondolom,hogy ilyenkor van egy "lila köd" az ember előtt,de ennyire,hogy hosszú ideig ,még csak szinte eszébe se jut a barátnője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!