Anyám miért szól bele az életembe, és a barátommal kapcsolatos dolgokba?
Figyelt kérdés
Ha rosszul érzem magam, akkor már mondja biztos azért, mert állandóan csak szexelek a barátommal, ki tudja miket szedek össze a barátomtól. 27 éves vagyok, de még abba is beleszól mit vegyek fel, sőt szerinte sminkelnem sem kellene magam, mert a barátom úgy se értékeli. Én csak hobbiból szoktam magam sminkelni. Öltözködni pedig szeretek, mint sok nő. Mivel lassan már 30 leszek, az arcomat is ápolom különböző krémekkel. Anyám azt mondta nem érti miért használok ilyeneket. Öltözködnöm sem kellene, mert úgy sincs semmi értelme. Abba is beleszól hova menjünk a barátommal. Ha elmegyünk valahova kirándulni is, akkor is mondja, hogy miért pont oda mentünk. Ha rendelünk magunknak pizzát, akkor miért eszünk pizzát, ki tudja hogy készítik el. Már rohadtul unom.2021. aug. 7. 13:58
2/14 A kérdező kommentje:
"Köszönöm" annak aki volt olyan "kedves" átrakatta a kérdésem, ebbe a kategóriába.
2021. aug. 7. 14:03
3/14 anonim válasza:
Költözz el 🤷♀️ 27 évesen csak van valami megtakarításod, meg a párodnak is.
4/14 anonim válasza:
Miért élsz anyáddal? Költözz el, és ne oszd meg vele az életed.
5/14 anonim válasza:
Gyerekes vagy, ezért szól bele a dolgaidba.
6/14 anonim válasza:
Szinte biztos vagyok, hogy együtt élve anyáddal, nem ő lakik a te lakásodban.
Ha nem tételezem is fel, hogy anyád kényszeres parancsolgató, tudomásul kell venned, míg teljesen le nem szakadsz róla, te mindig az ő picike lánya maradsz.
.
Ha neked és barátodnak is van önálló keresete, próbáljátok az albérletben élést kettesben.
Lehet, először anyagilag szűkösebb lesz, de teher alatt nő a pálma, a problémák együtt megoldása erősíti kapcsolatotokat.
7/14 anonim válasza:
Mert hagyod.
Költözz(etek) el tőle.
8/14 anonim válasza:
Mert mi bajod a kategóriával? Anyáddal van bajod, korrekt a szülő-gyerek kapcsolat.
9/14 anonim válasza:
Honnan tudja hogy mit csinálsz a saját házadban? Ha meg otthon élősködsz felnőtt nőként meg is érdemled.
10/14 anonim válasza:
Minek számolsz be neki a dolgaidról? Ha vele laksz netán, költözz el. Ha meg nem, akkor ne mondd el neki, hogy miket csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!