16éves vagyok lány, nemi kapcsolatom van a barátommal, és nem védekezünk..utoljára július 19-én jött meg és 25.-én múlt el.. Csináltunk 2 tesztet, de mindkettő negatív lett, lehetek terhes.?
Figyelt kérdés
2020. szept. 14. 00:21
1/27 anonim válasza:
Csináljatok egy harmadikat is.
De előtte ne szeretkezzetek.
Csak jó tanács.
Lesztek okosak védekezni.
Az élet nem játék. Egy jövendő élet főleg,
de a tied sem.
2/27 anonim válasza:
És mikor csináltad a tesztet??
Egyébként ne csodálkozz akkor se ha az vagy. Nem véd kezdtek, mit vàrsz?
3/27 anonim válasza:
Anyádék jó munkát végeztek azt meg kell hagyni, hogy a szexhez van eszed de a védekezés az már smafu.
4/27 anonim válasza:
Menő hencegni a haverok előtt,hogy hahooo szexelek ám,,sőt v3dekezés nélkül,hogy én legyek a f.sza mi? Utána meg gyakorin parázol...tudod mit az ilyen meg is érdemli...JA mégsem,mert szegény babával mi lenne...
Kicsit lehetnétek okosabbak is..
5/27 anonim válasza:
A barátod húzzon gumit v.te szedj gyógyszert. Neked lesz rosszabb, ha teherbe esnél. Neked kell megszülni v.elvetetni és végigmenni a kórházi dolgokon, ezért legyél már tudatosabb!!
6/27 anonim válasza:
Lehetsz.
Mikor csináltad a teszteket?
7/27 anonim válasza:
Van valami szellemi visszamaradottságod neked vagy a barátodnak, vagy miért nem sikerült védekezni?
8/27 anonim válasza:
7esnek: jajj, hát a gumit biztos nem bírja a barátja, fogamzásgátlóhoz meg el kellene menni nőgyógyászhoz, az meg olyan gááááz....
9/27 anonim válasza:
Kívánok neked sima szülést és egy 4kg-os egészséges babát. Utána majd megtanulsz védekezni,saját tapasztalat.
10/27 anonim válasza:
Ha nem védekeztek akkor mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!