Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 negatív teszt ellenére...

3 negatív teszt ellenére terhesség? Lehetséges?

Figyelt kérdés
Múlt héten vasárnap kellett volna megjöjjön, de azóta se. Februárban volt egy terhességem, és most ugyanúgy fáj a mellem és a hasam, meg ugyanaz az szörnyű "utálok a testemben lenni" érzésem van. Gumit használunk azóta (mert akkor egy kiadós gyomorrontás elég volt, hogy a tabi ne hasson), a párom minden aktus után ellenőrizte a gumit, és nem volt lyukas. 3 teszt negatív, de nem jött meg, és a tünetek sajnos túl ismerősek. Egész jövő hétre nem tudtam még egyelőre bejutni nőgyógyászhoz. Vajon van remény, hogy hihetek a teszteknek? Annyira egyértelműek tünetek, és már egy hete késik.
2020. szept. 5. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Függ a teszt érzékenységét ők, és hogy mikor csináltad.

Ha 10-es teszt, és reggeli első vizeletből, akkor az tutira kimutatná, akkor más okozza a tüneteket.

Ha 30-as teszt, és napközben, akkor lehetséges, hogy még nem mutatja ki.

2020. szept. 5. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha előzőnél kimutatta a teszt, akkor most nem vagy terhes.

Egyébként magán vervétel 3000 forint és aznap megtudod. Arra van egy két nappal későbbre időpont. Ha pesti vagy, pl a Corvin plázába hétfőre van még egy csomó időpont. De szerintem nem vagy terhes. Vizeletbe van, hogy nem választódik ki a hcg, de ez ritka és genetikai oka van, tehát minden terhességnél csak negatív vizelet tesztek lennének. Így neked a teszt most is mutatná, ha az előzőt is mutatta. Még az lehet, hogy több mint egy héttel később volt ovud, de akkor még nem is késik. Inkább gondolnék egy ovumentes ciklusra és a tüneteid mensit jeleznek.

2020. szept. 5. 12:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudom, hogy ez mit jelent, de ha minden igaz, a tegnapi 2 teszt 10-es volt, a maira (x-epil), nincs ráírva ilyesmi, a használati útmutatóban van olyan, hogy 25. Akkor lehet, hogy túl gyenge ez a teszt? ez nem nagyon biztató. :'(
2020. szept. 5. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy hét késésnél már akármelyik teszt pozi lenne terhesség esetén a nap bármely szakaszában. Nem valószìnü, hogy terhes vagy, pláne ha időben volt ovud.
2020. szept. 5. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, 1 hét késésnél már egy gyenge teszt is kimutatná, előfordul, hogy késik, sőt nekem olyan is volt, hogy egyszerűen kimaradt, nincs mindig oka.
2020. szept. 5. 12:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, mikor volt ovulációm. Azt tudom, hogy időnként kimaradhat, de nekem még sose maradt ki, pedig 32 éves vagyok. A tünetek pedig épp ugyanolyanok, mint amikor terhes voltam. Ma még elmegyek, veszek még egy másik tesztet, holnapra. Eddig walentint és xepilt csináltam. Tudnátok valamit ajánlani, ami tuti megbízható? Nagyon kétségbe vagyok esve.
2020. szept. 5. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Már minden kimutatta volna, na meg gumi mellett volt az aktus.

Nem vagy terhes.

2020. szept. 5. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha az ember nagyon fel akkor hajlamos bebeszélni magának a tüneteket. Nem mondom hogy nincsenek terhességre utaló jeleid de valszeg csak azért érzed ennyire a tüneteket mert nagyon félsz. Ennyi késés után bármelyik teszt kimutatna a terhességet.
2020. szept. 5. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!