Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jó eredményt...

Szerintetek jó eredményt mutat a teszt? Többi lent

Figyelt kérdés
A ciklusom változó, az előző három hónapban 32 napos volt, de már előfordult hogy 37 napra jött meg, ma tartok a 36. Napon. 16 napja volt utoljára közösülés, ovulaciom viszont pontosan nem tudom mikor de aug. 20-27közt lehetett folyasbol ítélve de az sem volt az igazi ugyanis egyszer folyekony máskor zseles volt így nehéz megállapítani. Ma reggel első vizeletbol csináltam tesztet, negatív lett ( kazettás és mikor csöpögtettem bele és ment felfelé egy picit halványan latszodott a pozitiv csík de aztán eltűnt, 25-os erősségű) azt írták hogy 1 percig várjak a teszt eredményére és ha 10 percig nem változik az az eredmény, szerintetek akkor ez most biztos negatív? Azóta nem változott

2020. szept. 11. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez így negativ
2020. szept. 11. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Negatív. Amíg a vizelet felmegy szinte minden teszten látszik a két csík. Ezért kell 3 percet várni a leolvasással.

Másodszor ugyan nem ovuhoz viszonyítunk, de ovu után 12 nappal már egy 10-es teszt mutathatja a terhességet, Aktus viszont akár 5 nappal ovu előtti is lehet sikeres, tehát kell 17 nap az aktus után egy majdnem biztos teszthez.

2020. szept. 11. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat :)
2020. szept. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!