A Clearblue terhességi teszt mennyire megbízható? Pontos eredményt mutat? Milyen tesztet érdemes venni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 21. 23:29
2/5 anonim válasza:
Clear blue nagyon megbízható. Nekem késés utani első napon délután már villogott a pregnant felirat. Én azt a fajtat vettem ami kiirja hogy mikor volt kB a fogantatás
3/5 anonim válasza:
A digitalis megbizhato, a hagyományos nem annyira.
4/5 anonim válasza:
Sose használtam, de mindenkitől azt hallom, hogy jó. Ha esetleg nem akarsz vagyonokat kiadni egy tesztre, a mártogatós Facelle csík is nagyon jó. Rossmannban kapható és 500 Ft.
5/5 anonim válasza:
Nagyon jo, en mindket terhessegemnel vettem, megneztem a heteket. Masert nem.
Viszont egy valamit egy eletre megtanultam a rengeteg negativ teszt utan.
Ha nem tul koran tesztelsz, akkor teljesen mindegy milyen a teszt.
Menstruacio elmaradas utan 2-3nappal mar a legolcsobb is ki fogja muatatni ha lesz mit.
En sajna azok koze tartoztam akik esz nelkul baromi koran teszteltek.
Elso babamnal nem, masodiknal nagyon mert sokat vartunk ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!