Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16éves vagyok lány, nemi...

16éves vagyok lány, nemi kapcsolatom van a barátommal, és nem védekezünk..utoljára július 19-én jött meg és 25.-én múlt el.. Csináltunk 2 tesztet, de mindkettő negatív lett, lehetek terhes.?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 00:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az elso szexualis partnered igy tanitotta
2020. szept. 14. 08:34
 12/27 anonim ***** válasza:
94%

Ciki óvszert venni vagy tablettát felíratni vagy miért nem védekeztek?

Általában ez szokott lenni a kifogás.

Szerintem sokkal kellemetlenebb lesz felcsinált (bocs a kifejezésért) tinilányként elkullogni a dokihoz hogy abortuszt akarsz, aztán maga a műtét se lesz valami kellemes dolog, nem a kis lelkedet fogja ápolgatni senki. Jaj, még szerintem a szüleid elé állni se lesz kevésbé ciki, mint gumit venni. Nélkülük nem mehetsz aborustra.

2020. szept. 14. 08:41
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Abortuszra *
2020. szept. 14. 08:42
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Vagy gáz elmenni tablettát feliratni mert szégyenlős vagy? Elárulom, abortusz előtt hüvelyi vizsvalat szokott lenni a terhesség megállapítására, és magát a terhességmegszakítást sem a szádon keresztül csinálják. Normálisak legyetek már, de tenyleg.
2020. szept. 14. 08:46
 15/27 anonim ***** válasza:
87%
Mivel nem védekeztek, ezért babát akartok nyilván. Más okotok miért lenne nem védekezni? Lehetsz és leszel is előbb vagy utóbb.
2020. szept. 14. 09:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehetsz. Amikor mi azt mondtuk, hogy "na akkor innentől kezdve jöhet a baba, nem védekezünk" az első alkalommal megfogant a pici (tudom, mert utána másfél hétig külön voltunk a párommal, és mire újra találkoztunk pozitív lett a tesztem), pedig nem számoltunk peteérést meg semmi, és inkább a ciklusom második felében jártam, nem a közepén. Mi se akartuk elhinni, hogy ilyen könnyen mindenféle számolás nélkül sikerült. :)
2020. szept. 14. 10:39
 17/27 anonim ***** válasza:
80%
Ha negatív a teszt, akkor jó eséllyel nem vagy terhes. De ha így folytatjátok, az leszel. 16 évesen hogy lehetsz ennyire idióta?
2020. szept. 14. 16:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát hogyha nem védekeztek,akkor sztem babát akarnak...csak hát 16 évesen...
2020. szept. 14. 16:53
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Hogyne lehetnél terhes, vagy most vagy hamarosan. A védekezés nélküli szex a gyerekcsinálás módja, a nagyok is így csinálják akik már gyereket akarnak. Vagy mit gondoltál? :D
2020. szept. 14. 17:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom: mikor csináltatok tesztet? A teszt óta szexeltetek védekezés nélkül? MIÉRT NEM VÉDEKEZTEK?
2020. szept. 15. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!