Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16éves vagyok lány, nemi...

16éves vagyok lány, nemi kapcsolatom van a barátommal, és nem védekezünk..utoljára július 19-én jött meg és 25.-én múlt el.. Csináltunk 2 tesztet, de mindkettő negatív lett, lehetek terhes.?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 00:21
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
65%

Simán lehetsz terhes!!!

Használjátok gumit legalább, ha már nem mersz elmenni nőgyógyászatra!

Mi is gumival csináljuk, sőt még én is merek gumit venni, ha arról van szó!

20/L

2020. szept. 15. 10:37
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
Én 16 évesen a tanulással foglalkoztam, nem pedig óvszer nélkül szexeltem... Ez a mai világ😕
2020. szept. 15. 21:59
 23/27 anonim válasza:
100%

Előző vagyok:

Egyetértek a 22-sel. Én is a tanulással foglalkoztam, és 20 éves koromig vártam az első szexel. Egyáltalán nem bántam meg.

2020. szept. 16. 05:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Jo en 15 voltam az elso szexnel..

De soha egyetlen egyszer sem vedekezes nelkul.

Volt akinek ez nem tetszett (pasi)

Nem erdekel mondtam neki, nem akarok se gyereket se betegseget.. tolem le is nezhetett ez miatt. Sajat magam fontosabbnak tartottam, mint hogy neki jo legyen gumi nelkul..

Most 25 vagyok parkapcsoalatba, nem vedekezunk egyaltalan. De nem osszehasonlithato a ketto.

2020. szept. 16. 10:05
 25/27 anonim válasza:
75%

Hogy ne lehetnél terhes?

Tudod, gyereket védekezés nélkül csinálnak, mint ti.

Attól, hogy kiveszi, mielőtt elmenne, lehetnek spermák az előváladékban, tehát teherbe eshetsz, főleg, ha ovulálsz.

Ha a barátod nem akar óvszert húzni, mert "nem érez semmit": a barátom szerint ő mindent szokott érezni, csak jó óvszert kell találni.

Vagy ciki megvenni? Senkit nem érdekel, nem csak ti éltek szexuális életet.

Az cikibb lesz, ha anyuddal kell menned abortuszra, vagy 16 éves terhesen járkálsz az utcán.

Vagy, szedj gyógyszert. Igaz, nem túl jó a szervezetednek, de legalább védelmet nyújt.

Ha szexre van eszed, a védekezésre is kellene lennie. Ennyire felelőtlen azért ne legyél már 16 évesen... és most gondolhatod, hogy "jaj, mindenki kioktat", de valakinek meg kell tenni, ha egyszer még nem történt meg.

Csináljatok még tesztet, vagy menj nőgyógyászhoz.

20/l

2020. szept. 16. 21:54
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szegyen 16 evesen terhesnek lenni, de ha nem szeretnel kisbabat akkor miert nem vedekezel,en se vedekeztem es elso alkalommal terhes lettem, igaz mi akartuk a babat, 20 eves voltam.

De ameddig nem akartam, meg a te korodban, vedekeztem. Pedig volt olyan hogy a falat utotte az ember az idegtol de akkor se hagytam magam 😂

2021. jan. 7. 12:32
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
(Nem szeretnelek batoritani arra h szuljel kiskorukent csak azert irtam mert szerintem egy kisbaba SOSEM szegyen😊)
2021. jan. 7. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!