Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért szól bele az...

Anyám miért szól bele az életembe, és a barátommal kapcsolatos dolgokba?

Figyelt kérdés
Ha rosszul érzem magam, akkor már mondja biztos azért, mert állandóan csak szexelek a barátommal, ki tudja miket szedek össze a barátomtól. 27 éves vagyok, de még abba is beleszól mit vegyek fel, sőt szerinte sminkelnem sem kellene magam, mert a barátom úgy se értékeli. Én csak hobbiból szoktam magam sminkelni. Öltözködni pedig szeretek, mint sok nő. Mivel lassan már 30 leszek, az arcomat is ápolom különböző krémekkel. Anyám azt mondta nem érti miért használok ilyeneket. Öltözködnöm sem kellene, mert úgy sincs semmi értelme. Abba is beleszól hova menjünk a barátommal. Ha elmegyünk valahova kirándulni is, akkor is mondja, hogy miért pont oda mentünk. Ha rendelünk magunknak pizzát, akkor miért eszünk pizzát, ki tudja hogy készítik el. Már rohadtul unom.
2021. aug. 7. 13:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Mert hagyod. Ebben a korban, már nem 14 évesként kellene viselkedned. A szülő mindig gyereknek fog nézni, hogy egészségesen leválj róluk ahhoz Neked is úgy kell tenned.
2021. aug. 7. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Vedd levegönek, ha észreveszi hogy hiába szövegel egy idö után ráun.
2021. aug. 7. 23:44
 13/14 anonim ***** válasza:
94%
12es vagy a kérdező találja majd magát az utcán.
2021. aug. 8. 06:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Még írd ki párszor, az megoldja a problémát.
2021. aug. 8. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!