Meddig kell tűrnöm apám bunkóságát?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 14 voltam, amikor bevallotam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Apám azóta sem bocsátott meg, úgy beszél velem, mint egy kutyával... Úgy hivatkozik rám, hogy "hulladék". Tényleg kötelességem ezt eltűrni? Inkább laknék gyerekotthonban vagy nevelőszülőknél, de ezt már nem bírom. Anyukám nem ilyen velem, de apámat ő sem tudja lenyugtatni.2021. aug. 27. 19:23
21/21 anonim válasza:
9-es jól mondtad. 10-es téged nem értelek, még Ő a hibás , mert meleg és neki kellene alkalmazkodnia az apjához?
Amúgy, igazából jogod van besétálni az illetékes járási hivatalba( (gyámügyi osztályra) elmondani a dolgokat, ahol eljárás indul, ha törvényesen járnak el), vagy az osztályfőnöködnek elmondod aki köteles tájékoztatni az iskola vezetőségét az pedig a gyámhivatalt.
Illetve anyukádnak is szólni kellene, senkinek nem kell ezt elviselnie, szóríts erőt anyukádba vagy ő vegyen erőt magába, ha akarod beszélgethetünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!