Meddig kell tűrnöm apám bunkóságát?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 14 voltam, amikor bevallotam a szüleimnek, hogy meleg vagyok. Apám azóta sem bocsátott meg, úgy beszél velem, mint egy kutyával... Úgy hivatkozik rám, hogy "hulladék". Tényleg kötelességem ezt eltűrni? Inkább laknék gyerekotthonban vagy nevelőszülőknél, de ezt már nem bírom. Anyukám nem ilyen velem, de apámat ő sem tudja lenyugtatni.2021. aug. 27. 19:23
1/21 anonim válasza:
Két év múlva oda mész ahová akarsz.
2/21 anonim válasza:
Sajnos a másság sok embernek elfogadhatatlan, én ilyen szülő elől biztos elmenekülnék.
3/21 anonim válasza:
Lehet ez csak egy tini fellángolás, 10 évesen nem tudhatod... Ui:nem értem ezt a homoszexuális mentalitást.. Mi lehetne jobb egy dögös csajnál az ágyba?
8/21 A kérdező kommentje:
Nem bírom még két évig, teljesen tönkretesz, hogy folyamatos gyűlöletben kell élnem.
2021. aug. 27. 20:35
9/21 anonim válasza:
Nincs mamád vagy keresztszülőd? Mehetnél hozzájuk, elmondod nekik mi a helyzet. Amúgy ha ilyen szinten gyaláznak, nyugodtan szólj az osztályfőnöködnek, akár hatósági eljárást is indíthat apád ellen. Ne hagyd magad!
10/21 anonim válasza:
#8 tudom utólag már sokat nem ér, de lehet nem kellett volna coming outolnod ilyen korán. nem tudtad hogy apád így fog reagálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!