Apám nem hadja anyut?
Figyelt kérdés
Apám ma is bent hagyta a szemetet és ezért anyám kiabált vele és apám fel lökte anyámot és múlt héten is megütötte anyámat de én szóltam is apámnak ezért hogy anyát ne ütögesse de megint megtette mit tudnék csinálni ha lesz még ilyen eset?2021. aug. 22. 12:53
5/22 anonim válasza:
Mondjuk anyád rá húzhatná apád fejére a szemetes zsákot.
6/22 anonim válasza:
Ha anyukádnak ez megfelel, és nem lép ki ebből, akkor te nem tudsz tenni semmit.
Max elbeszélgethetsz anyukáddal, hogy ez neki miért jó, és hogy ha lépni akar, akkor te támogatod, és segítesz neki.
7/22 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nekem nagyon sok állatom van itthon és csak apám kap fizetést! Mit tudnék tenni?
2021. aug. 22. 13:47
8/22 A kérdező kommentje:
Olyankor rendőrt kellene hívnom? Amúgy 17 éves vagyok
2021. aug. 22. 13:47
9/22 anonim válasza:
Apád mindig is ilyen volt, vagy csak mostanában veri anyádat? Nagyon nem mindegy! Ha most kezdte ezt az agresszivitást, akkor mindenképp lépni kell. Igen! Rendőrség! Sok bekattant és rosszul végződő tragédiát hallani manapság. Jobb félni, mint megijedni.
10/22 A kérdező kommentje:
Már 1 éve is megütte őt de ebben a hónapban már 3-szor
2021. aug. 22. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!