Apám nem hadja anyut?

Figyelt kérdés
Apám ma is bent hagyta a szemetet és ezért anyám kiabált vele és apám fel lökte anyámot és múlt héten is megütötte anyámat de én szóltam is apámnak ezért hogy anyát ne ütögesse de megint megtette mit tudnék csinálni ha lesz még ilyen eset?
2021. aug. 22. 12:53
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

A rendőrök se foglalkoznak ilyen esetekkel sajnos. Én is ilyesmi helyzetben voltam régen. Kérd meg a rokonokat segítsenek, beszéljenek anyukáddal. Esetleg te is beszélhetsz vele. De ha apukád a pénz kereső a családban megértem anyukád miért nem lép.

Az első lépés munkahely. A második költözzetek el, ha van rokon aki szívesen lát oda. Utána ha te is kereső képes leszel már ki tudjátok alakítani a saját életetek apukád nélkül.

Remélem megoldódik a helyzetetek, sok szerencsét!

2021. aug. 22. 14:13
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
Leviszed Te a szemetet.
2021. aug. 22. 14:17
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
17 éves mi? a fogalmazásod alapján kb 10 éves gyerek lehetsz
2021. aug. 22. 14:20
 14/22 qkker1 ***** válasza:
24%
Napi kamu.
2021. aug. 22. 14:34
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez a verekedös is volt már, legalább arra figyelj, hogy más legyen a szituáció.
2021. aug. 22. 20:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
És anyádnak mi a reakciója ilyenkor? Nem kéne hagynia magát. De te is már itt vagy 17 évesen, azért megvédhetnéd valahogy.
2021. aug. 22. 21:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmi se lesz ha kihívja a rendőröket. Az anyádnak kellene feljelentést tenni, ha sérülés történt akkor látleletet vetetni. Ha ezekbe nem egyezik bele akkor semmi sem fog történni. A kiérkező rendőr semmit se tud tenni ha anyukád beletorodött ebbe. Neki is akarna kell. Tehát őt kellene rá eszel i hogy lépjen.

Előszöris menjen el dolgozni. Mint írtad csak apád dolgozik. Ha nem dolgozik akkor nem tud lépni mert nincs hová menni.

Másodszor a 7-es válaszodból úgy tűnik hogy neked kényelmes hogy otthon vagy a sok allataiddal és eltartanak. De ideje felnőnöd. Ezen túl kellene lépned és rabeszelni anyukádat arra hogy ezt nem érdemli meg és pl együtt elkoltozhetnétek.

2021. aug. 23. 10:05
 18/22 anonim ***** válasza:
34%
édesanyádnak piszholhogushoz kel járni,édesapádat orvos vizsgálja vagy rendőrt hivni
2021. aug. 23. 17:12
 19/22 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy most apám oda jött hozzám elkezdett sírni és a homlokomat megpuszilta és kimenet a szobából mert tudja hogy haragszok rá amiért anyut megütte még soha nem volt ilyen hogy nem szólok hozzá de most nagyon észre veszi ő is szerintetek miért jött oda hozzám sírva?Megkérdeztem és azt mondta hogy semmi. Légyszíves segítsetek nekem még nem vagyok felnőtt
2021. aug. 25. 20:23
 20/22 qkker1 ***** válasza:
2021. aug. 25. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!