Apám nem hadja anyut?
A rendőrök se foglalkoznak ilyen esetekkel sajnos. Én is ilyesmi helyzetben voltam régen. Kérd meg a rokonokat segítsenek, beszéljenek anyukáddal. Esetleg te is beszélhetsz vele. De ha apukád a pénz kereső a családban megértem anyukád miért nem lép.
Az első lépés munkahely. A második költözzetek el, ha van rokon aki szívesen lát oda. Utána ha te is kereső képes leszel már ki tudjátok alakítani a saját életetek apukád nélkül.
Remélem megoldódik a helyzetetek, sok szerencsét!
Semmi se lesz ha kihívja a rendőröket. Az anyádnak kellene feljelentést tenni, ha sérülés történt akkor látleletet vetetni. Ha ezekbe nem egyezik bele akkor semmi sem fog történni. A kiérkező rendőr semmit se tud tenni ha anyukád beletorodött ebbe. Neki is akarna kell. Tehát őt kellene rá eszel i hogy lépjen.
Előszöris menjen el dolgozni. Mint írtad csak apád dolgozik. Ha nem dolgozik akkor nem tud lépni mert nincs hová menni.
Másodszor a 7-es válaszodból úgy tűnik hogy neked kényelmes hogy otthon vagy a sok allataiddal és eltartanak. De ideje felnőnöd. Ezen túl kellene lépned és rabeszelni anyukádat arra hogy ezt nem érdemli meg és pl együtt elkoltozhetnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!