Anyám miért várja az unokákat mindig, mikor tudhatná hogy nekem nem gyerekem?
28 éves férfi vagyok, soha sem volt még barátnőm, és valószínűleg ezután sem lesz.
Anyám nem tudom, hogy miért várja az unokákat mindig. Azt mondja, hogy már mindenkinek van, csak nekem nincs gyerekem. De nem is lesz, hiszen egyetlen nő sem áll velem szóba.
A csúnya és szerencsétlen férfiak szerintem jobb is ha nem szaporodnak, nem?
Nem szeretném a gyerekemnek ezeket a selejtes géneket továbbadni. Gondolok a jövőjére, és jobb ha nem születik meg, mert az én génjeimmel csak hátráltatni fogják, de nagyon.
Vagy csak azt hiszed,hogy csóró.
Nem mindenki vesz drága holmikat,amivel mások számára kifejezi,hogy tehetős.
Mert egy modell alkatú csaj,aligha fog csak azért összejönni valakivel,mert milyen nagydumás.
Terápia, terápia, terápia.
Felteszem, hogy nem troll a kérdező. Kérdező, a lelkivilágod az, ami miatt nem találsz párt. Van egy 170 cm-es kollégám egy tök mutatós feleséggel és szombati táncpartin is van egy srác, aki mindig más csajjal van, és eszméletlenül pörgeti őket.
Nyitnod kell a világra stb. A legelső lépés, hogy keresel pszichoterapeutát (12.000 Ft/45 perc), és elkezded feltárni a bajodat és megoldani a terapeuta segítségével. Amikor ezzel már negyedúton vagy, akkor majd meglátod, hogy mi mindent kell még tenned (edzés, más öltözködés, hobbik stb.).
Az, hogy mitől lettél ennyire pesszimista, sok indoka lehet, de ezek nagy részén túl lehet lépni. A jelenlegi állapotodban nincs más megoldás, mint a terápia, mert anyáddal nem mered/tudod megbeszélni, barátod nincs, a saját magadban való gondolkodás eddig sem vezetett sehova.
Ja,mert az ilyen embereknek van biztosan van 12 ezer Ft/alkalomra:)
Inkább vegyen otthonra pár súlyzót,az olcsóbb.
https://www.youtube.com/watch?v=8vni3zjQVos
Mielőtt még jönne a kérdés, hogy mit linkeltem, juss el a videoban oda, hogy a srác elmondja, honnan indult és hova sikerült jutnia... innentől meg jön az, hogy minden fejben dől el először.
Ha akarsz változni és elérni dolgokat akkor sikerül, ha az önsajnálat a legtöbb ameddig eljutsz a gondolatok terén, akkor ténylegesen így amradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!