Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki hogy állt át agyban arra,...

Ki hogy állt át agyban arra, hogy nem lehet gyerekük?

Figyelt kérdés
Nálunk úgy néz ki, ez a helyzet, kíváncsi vagyok, mások hogy álltak át agyban, hogy később nem a csaladalapitas lesz a fő fókusz. Nekem meg ezt kicsit újdonság elfogadni, bár igyekszem egész más terveket is kreálni a következő évekre.
2021. aug. 15. 10:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
10%

Én se vállanék bőven 30 felett. Nő vagyok, akkor első gyereket már elég nehéz megszülni, tudom van császár is, de az se egy leányálom.

Férfiaknál is nő a genetikai betegségek lehetősége közel 40-hez.

35 felett már nem vállalok, most vagyok 32.

2021. aug. 15. 14:19
 22/23 anonim ***** válasza:
90%
Már akinek nehéz. Van, aki simán szül 40-hez közel is és a gyerek se beteg, más meg nehezen szül 20 éves fejjel is.
2021. aug. 15. 14:42
 23/23 anonim ***** válasza:
47%

Kifejezetten örültem. Én nem vagyok apatípus, és gyűlölöm, ha éjjel felzavarnak.

Közöltem az (értelemszerűen) ex-szel, hogy vagy elfogad így, vagy szépen összepakol, és becsukja maga mögött az ajtót, mert én semmiféle hormonos kezelésben nem óhajtok részt venni, tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel az állapottal.

Hát, aznap este kicuccolt, mert ő bezzeg minimum 3 gyereket akart.

...meg is lett neki, és azóta csak panaszkodik nekem messengeren, hogy soha semmi szabadideje.

Én meg csak vigyorgok.

2021. aug. 15. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!