Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki hogy állt át agyban arra,...

Ki hogy állt át agyban arra, hogy nem lehet gyerekük?

Figyelt kérdés
Nálunk úgy néz ki, ez a helyzet, kíváncsi vagyok, mások hogy álltak át agyban, hogy később nem a csaladalapitas lesz a fő fókusz. Nekem meg ezt kicsit újdonság elfogadni, bár igyekszem egész más terveket is kreálni a következő évekre.
2021. aug. 15. 10:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Úgy hogy örökbefogadtunk egy fél éves kisbabát (már 2 éves), mindketten nagyon gyerekcentrikusak vagyunk
2021. aug. 15. 10:06
 2/23 anonim ***** válasza:
65%

Amióta latom hogyan élnek a gyerekes barátaim azóta nemhogy elfogadtam de úgy vagyok vele hogy jobb is így, sokat vagyunk együtt, ugyanúgy járok edzeni sportolni, a nyaralas az tényleg nyaralás és nem

ment tönkre a testem 27-28 evesen, bőven 30 fölött vagyok és latom hogyan neznek ràm néha az apukák ami igen elég gaz de nem hibáztatom őket, ha elakarunk utazni megtehetjük bárhol barmikor, új hobbikat tanulhatok és a munkámban is előrébb vagyok mint a többi női társam, főleg aki már 6 éve otthon van.

Rendezgetjük a házat és nem kell bababiztossá sem tenni elmehetunk megnezni egy filmet ami ejfelkor vagy később végződik. Stb

2021. aug. 15. 10:18
 3/23 anonim ***** válasza:
72%

1. beteg vagyok, nem volt nehéz

2. párom nem apa-típus

3. mióta több ismerősömnek is gyereke lett, látom, milyen "szuper dolgokból" maradok ki (hisztik, mindent előre 3x megszervezni, majd borul simán, folyamatos beszéd a gyerek részéről, 15x visszakérdez, a nő/férfi nem alszik, nyomott, ingerlénykeny, fáradt...)

Köszi, nem. Inkább élünk nyugodtan, utazgatunk, élvezzük ez életet, nem pedig feladjuk másért.

2021. aug. 15. 10:25
 4/23 anonim ***** válasza:
70%
Az egyes hsz. miért lett lepontozva? 😯
2021. aug. 15. 10:26
 5/23 anonim ***** válasza:
34%
mert ők akartak gyereket, és nem tiszta heppik, hogy lehet önmegvalósítani... ide jutottunk :(
2021. aug. 15. 10:30
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Az egyes hsz. pont arról szól, hogy így is lehet gyereke... Szó nem volt önmegvalósításról (amit gyerekkel is lehet).
2021. aug. 15. 10:41
 7/23 anonim ***** válasza:
60%

Örültem neki, mert

- amúgy sem akartam gyereket, mivel mindig is utáltam őket

- védekezés nélkül annyit dughatok, amennyi jólesik

- rengeteg pénzt megspórolok

2021. aug. 15. 10:58
 8/23 anonim ***** válasza:
79%
#7 a kérdés nyilván azokhoz szól akik akartak, ne légy buta
2021. aug. 15. 11:03
 9/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem elvileg (biológiailag) lehetne, de mivel a párkapcsolati életem 35 feletti férfiként még nem kezdődött el, kizártnak tartom, hogy ha netán valaha is lesz valakim, akkor még gyereket is vállalunk. Már nem látnám felnőni/normálisan támogatni nem tudnám.
2021. aug. 15. 11:15
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha neked semmi más terved nem volt, akkor még szerencsés is, hogy nem lehet. Egyébként az élet nem csak a gyerekből áll, azokra a dolgokra kell fokuszálni, amit a gyerek mellett, magadért akartál elérni
2021. aug. 15. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!