Tényleg vannak olyan szülők aki nem tudják gyerekük mennyi a fizetésük?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 19:17
1/20 anonim válasza:
Miért kellene tudni egy felnőtt embernek, én sem szüleim sem tudják mennyi a bátyám bére, az enyémet tudja anya mert beszéltünk róla.
2/20 anonim válasza:
Tényleg ennyire nehéz összeállítani egy nyelvtanilag helyes magyar mondatot?
3/20 anonim válasza:
Miért kutakodjak én a gyerekem zsebében, ha magától nem mondja.
4/20 anonim válasza:
Alapvetően semmi köze a szülőnek a gyereke keresetéhez, amíg nem fordul hozzá kölcsönért (amit vagy visszaad, vagy nem). Ha dolgozni kezdenék, apám csak kíváncsiságból kérdezne rá (talán), de amúgy nem nagyon izgatná, amíg be tudom osztani. Ha külön élnék, kíváncsiságból se valószínű, hogy rákérdezne, magamtól meg nem erről fogok vele társalogni.
5/20 anonim válasza:
Nyilván. Ez magánügy, épp annyira, mint a szexuális élete.
6/20 anonim válasza:
Az enyém nem tudja. Ha tudná, akkor természetesnek venné, hogy rendelkezzen a keresetemmel, mert ő "jobban be tudja osztani".
Ő negyed annyit keres mint én ami még mindig nem rossz fizetés, de érdekes módon gyakran kér tőlem kölcsön, jó végére nemhogy félretenni nem tesz, de elfogy a pénze. Egyáltalán nem ért a pénzhez, és jelenleg nem tudom megoldani azt, hogy teljesen függetlenek legyünk anyagilag.
7/20 anonim válasza:
Én csak azért tudom, mennyit keres a lányom, mert most került új pozícióba, és szóba került, mennyivel lesz több a fizetése. De addig fogalmam sem volt róla, egyszerűen nem tartozik rám. Ugyanígy, amíg a szüleim éltek, ők se tudták, én mennyit keresek.
Valahogy soha nem ez volt a legfontosabb beszédtémánk.
8/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs mennyi a gyerekem fizetése, de ha rákérdeznék megmondaná. De nem kérdezek rá, mert esküszöm nem érdekel, mivel láthatóan mindene megvan. (nem lakunk együtt)
9/20 anonim válasza:
6 vagyok, nem értem miért lettem lepontozva. Támogatom a szüleimet, hálás vagyok azért hogy felneveltek, de ez nem azt jelenti, hogy felnőtt ember létemre az összes pénzemet neki kéne beszolgáltatnom (amit ELVÁRNA), mert ő az anyám, és joga van hozzá. 34 éves felnőtt ember vagyok.
10/20 anonim válasza:
Hát ezt nem igazán értem miért kellene nekem tudni, hogy mennyit keres a gyerekem. Nem akarom elvenni a pénzét, nem tartok rá igényt, ha pedig nem keres eleget, vagy szüksége van pénzre, akkor úgy is szól és segítek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!