Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg vannak olyan szülők...

Tényleg vannak olyan szülők aki nem tudják gyerekük mennyi a fizetésük?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 19:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Én sem tudom, pedig nagyon jó a kapcsolatom a lányommal. Őszintén, tényleg nem is kíváncsiskodom, látom, hogy jól élnek a férjével, utazgatnak, félre is tesznek. Több lábon áll, fordít is, tolmácsol is, van egy fix munkahelye is, ő dolga, mennyi az annyi, örülök, hogy boldogul.
2021. júl. 14. 20:13
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

Most a szülőkről a gyerekük nem tudja, hogy mennyi a fizetésük,

vagy a szülők nem tudják, hogy mennyi a gyerekük fizetése?

Esküszöm a Gyakori kezd átalakulni egy gyp-s alsó tagozattá!

2021. júl. 14. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Apósom nem tudja h mennyi a férjem keresete.

Ha tudná, kb hetente kilincselne egy kis "segítségért".

Így csak negyedévente kér "KÖLCSÖN" ( csak elfelejti megadni)

Anyumék sem tudják pontosan h mennyi a keresetem.

2021. júl. 14. 21:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy mondatot kellett volna leírnod az sem sikerült.

Én csak a páromnak mondom el a fizetésem mert másban nem bízom meg.

2021. júl. 14. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

igen, vannak. Mondjuk én se mondom el a szülőnek, mennyit keresek. Mert akkor csak annyit látna, hogy én egy önző d*g vagyok, amiért nem adok nekik 30-50ezret havonta, merthogy rászorulnak.

(ui: 200k alatt keresek, és még félre is kell tennem. Ja, nincs se cigi, se alkohol, se kocsi.)

2021. júl. 14. 23:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pl szüleimét sem tudom, siman nem az anyagi dolgok jatszak a föszerepet nalunk
2021. júl. 14. 23:46
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk nagyjából mindenki tudja a szűk családban, ki mennyit keres. Nem ezer forintig leosztva, de a mi családunk pénzügyileg elég tudatos volt mindig is, így nem számított tabu témának. Viszont mivel mindenki elég tudatos, nálunk ez csak egy információ. Senki nem kezd vele semmit, és általában kölcsön se kér senki senkitől, mert mindenkinek komoly tartalékai vannak.
2021. júl. 15. 06:46
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
Semmi köze a fizetésemhez. Röviden. Én sem kérdezgetem apáét, mert magánügy.
2021. júl. 15. 10:35
 19/20 anonim ***** válasza:
84%
Anyósom apósom kiszedte belőlem azóta mégjobban utálnak. Mert nyilván én ha nekik nem segítek minden szarban akkor nyilván a munkahelyemen sem dolgozok meg érte hanem a semmiért kapom.
2021. júl. 15. 13:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Néha apámmal beszélek ilyesmiről, ha nagyobb projekt van szoktam mondani, hogy mennyi az annyi, de nálam a fizetésem változó, minden hónapban nem szoktam róla azért beszámolni, felesleges.
2021. júl. 16. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!