Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Félek hogy elveszitem a...

Félek hogy elveszitem a lányom.(9 éves) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

5 éve elvált vagyok kislányomat én nevelem. Apa külföldön él. Végre meglett a bírósági határozat nyaranta 3 hetet viheti magához. El is vitte. Most mindent megad neki amit csak óhajt. Ezzel nincs baj mert jó élmény és emlék lesz a lányomnak. De rettegek attól hogy majd megkapom hogy apánál jobb. Itthon szabályok vannak nem tudom azt a színvonalat biztosítani amit most kap. Itthon tanulni kell lefekudni időben ezen sokszor kaptunk már ezen össze. Van még 2 gyerekem (1 és 2 éves) az új férjemmel és igen nehéz volt a terhesség is veszélyeztetett terhes voltam az elsővel járni sem volt szabad. Rengeteget szenvedtem hogy valahogy gondoskkodjak a lanyomrol. Kirándulni se jártunk csak 3-4 szer 1-2napot.A koronavirus is közrejátszott. Annyi mindent szerettem volna adni a lányomnak de nem tudtam. Szívem szakad meg.

Volt e valaki ilyen helyzetben vagy hasonlóba? Hogy kezeljem majd ha esetleg tényleg megkapom hogy apánál jobb.

2021. aug. 14. 10:59
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Koszonom aki megnyugtatott. Tényleg csak fölöslegesen aggódtam mint mindig. 😊

Aggódtam a sok ajándék meg minden amit kap el tudják csábítani a lányom. De nem úgy lett azt mondta szuper volt de kicsit fárasztó minden nap ide menni oda menni. 😁

2021. aug. 24. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!