Hogy beszéljek anyám fejével hogy hagyjon fel a nővérem piszkálásával, ha sem a nővéremet nem akarom elveszíteni, sem anyával nem akarok rosszban lenni?
A testvéremnek volt egy barátja,aki anya főnökének a fia, és így ismerkedtek meg, kb 6 hónapig voltak együtt. Két héttel ezelőtt elmentek egy házibuliba, ahol ott is aludtak. (többen is, nem csak ők) A testvérem kicsit berúgott, de állítása szerint csak spicces volt, szóval tudta mi folyik körülötte meg minden. Mikor aludni indultak, és már feküdtek az ágyban, akkor a barátja elkezdett vele erőszakoskodni. A testvérem állítása szerint a barátja lefogta a kezét, meg a testével ránehezedett hogy ne tudjon kiszabadulni. Végül sikerült kiszabadítania az egyik kezét, az ágy mellett lévő éjjeliszekrényről felkapott egy porcelánbögrét, és azzal megütötte a barátját(innen is tudom hogy a sztori igaz, mert pár nap múlva láttam a pasit, és fel volt szakadva a szemöldöke, meg a tesómnak látszott a szorítás a csuklóján)
Másnap szakított üzenetben a barátjával, és elmondta anyának meg az apjának(csak az anyánk közös, külön apától vagyunk)Az apja nagyon kiborult, anya pedig már ekkor furcsán reagált. Szerinte meg kellett volna beszélniük, és túllendülni ezen a dolgon. Ezután folyamatosan mondta anya is, meg apám is a tesómnak hogy ki kéne békülniük,meg apám szerint ez nem is volt "igazi" erőszak, mivel nincsenek tanúi. Az igaz hogy a szobában nem volt velük senki, de mikor kiszaladt a tesóm és felkeltette a két barátnőjét, akkor nekik rögtön leesett a dolog. Amúgy ezután hívták az egyik barátnője barátját, aki értük ment, és ő is mondta hogy a tesóm szó szerint remegett.
Szóval már annyira zaklatták azzal a dologgal hogy jöjjenek össze megint, hogy tesóm utána egy hétig szó szerint csak enni, meg a fürdőbe ment ki a szobájából. Nem beszélt senkivel, és egy idő után engem is kezdett lerázni, pedig előtte nagyon jóban voltunk.
Viszont pár nappal ezelőtt anyám kitalálta hogy ő megint összehozza őket(mert ez náluk csak egy kis összezördülés véleménye szerint) és így áthívta a pasit anélkül hogy megkérdezte volna a nővéremet. De nem csak hogy az ajtóban találkoztak volna, anyám egyenesen felengedte a tesóm szobájába. A tesóm nagyon kiborult, még soha nem hallottam ennyire kiabálni,szó szerint visított. Minden beteg xarnak elmondta a pasit, anyámnak is nekiesett, hogy ezt hogy képzeli. És ami a legmegdöbbentőbb, hogy anyám csak annyit mondott hogy "halkabban mert én nem ilyennek neveltelek". Ezután a tesóm összepakolta a cuccát, és átment az apjához. Ez három napja volt, és eddig csak annyi történt hogy küldött nekem egy üzenetet hogy rendben van és majd keres, vagy találkozunk valahol, mert ő nem jön vissza ebbe a házba. Anyám is cirkuszolt az első két napban hogy hogy képzeli ezt a nővérem, de aztán még a tesóm apja is felhívta hogy mit képzel magáról anyám, és durván össze is vesztek. Anya azóta viszonylag lenyugodott, és azt mondja majd hazajön a tesóm ha megjön az esze.
Én próbáltam beleszólni az ügybe, beszélni anyával hogy hagyjon fel ezzel a dologgal, de csak annyit mond hogy ne szóljak bele, mert 16 évesen nem értem én a párkapcsolatokat, de legfőképpen a férfiakat nem. Pedig én csak annyit mondtam hogy hagyja békén a nővéremet, mert akkor tényleg nem jön haza és véglegesen az apjánál marad. Amúgy 2 hónap múlva lesz 18 éves, és a válás után anyánál lett elhelyezve, de az apját hetente látogatta.Én 16 vagyok ha ez számít valamit.
Készülhetsz hogy téged is majd egy erőszakolóhoz kényszerít,nála az erőszakos közösülés úgy tűnik belefér.. Mi van ha a nővéredet megint megpróbálja a saját szobájában megerőszakolni a fickó,ti csak kint álldogáltatok volna,ő meg bent üvölt síkit.. Naná hogy lelépett,miután nem érzi magát biztonságban a saját otthonában mert a saját anyja egy erőszakos pasashoz lökdösi,ráereszti,mi van ha újra beengedi anyuka a fickót,vagy épp megteszel neki te is.. Remélem többé nem megy vissza és javaslom hogy kérj segítséget mert nővéred sorsára juthatsz ,Anyád fejébe nagy gáz van.. Ezen a területen dolgozom...
70F
A nővéred jól tette, vissza ne menjen és te is lépj le, amint tudsz!
Az pasast meg fel kellene jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!