Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az szerinted milyen apa...

Az szerinted milyen apa lehet? aki azt mondja fiának ne néz hülyének kisfiam elveszítem a türelmemet!

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen apákat?
2021. aug. 8. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Ez azért nem egy olyan hű de micsoda. Biztos az idegeire mentél valami hülyeséggel.
2021. aug. 8. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen normális reakció, ha valami kamuval jön a gyerek.
2021. aug. 8. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen korrekt apa, aki előre szól, hogy a fiának nem kéne átlátszó hazugságokat mondania neki, mert attól ki fog akadni.
2021. aug. 8. 23:33
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Amíg nem üvölt, ordibál addig nincs baj.
2021. aug. 9. 00:46
 5/7 anonim ***** válasza:
12%

Hányszor hallottam én ezt a szüleimtől,sose hazudtam a szuleimnek,de valamiért az igazság nekik sose tetszett,ezért viccből,de tényleg csak viccnek indult, szîvatni akartam a szüleimet

volt olyan,hogy előadtam részletesen egy kamu sztorit.. vége az volt,hogy azt meg elhitték.

Amikor meg tényleg az igazat mondtam akkor folyton ezzel jöttek,hogy nem most másztam le a falvédőről...ne nézz hülyének....nekem erre most nincs időm se türelmem

Sajnos ez egy hülye viccből indult el,hogy a szüleim sose akartak hinni nekem amikor tényleg őszinte voltam velük, ezért onnentól fogva tényleg folyamatosan kamuznom kellett, általánban a kamu sztorikba beleszottem az igazat is.

Én az elején hiába próbáltam velük erről beszélni,hogy figyelj anya én egyszer poénbol mondtam ezt és ezt, ami nem volt igaz és amikor őszinte vagyok sose hisztek nekem.

Mi volt a válasz,anyád vagyok nem a haverod,hogy bepallizz tudom mikor mondasz igazat és mikor nem és most tudom,hogy hazudsz

Süketek lettek volna

Szomorú,de azóta semmi kapcsolatom nincs a szüleimmel,nem szeretek veluk beszélni, mert én már nem akarok kamu sztorikat gyártani és úgy beleszőni valahogy a valóságot

2021. aug. 9. 01:48
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy a kisgyerek már sikeresen túlfeszítette a húrt. Nekem is mondtak hasonlókat, nem így konkrétan, de ez volt a lényege.
2021. aug. 9. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyomorult.
2021. aug. 18. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!