Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ennyi év után...

Szerintetek ennyi év után elmondjam ezt anyának?

Figyelt kérdés
A szüleim még 7 éves koromban elváltak, és azóta se egy helydejó a kapcsolatuk. Most 21 éves vagyok, anyukámmal élek de sokszor van hogy apukámnál töltök 1-2 napot mert igényli. Én nem igazán, mert sokszor van hogy elkezdünk egy témát és a semmiből bele kezd egy másikba ami nem is kapcsolódik az előzőhőz. Na már most, kiskoromban sokszor apukám fürdetett és volt egy olyan eset amikor már kiszáltam a kádból, és apukám hirtelen elkezdi mondani hogy tudod azt mire kell használni? Arra gondolt, mert még oda is mutatott. Anya éppen tv-t nézett, nem is mondtam el neki mert még pici voltam olyan 3-4 éves lehettem. De most kezdi egyre jobban befészkelni magát az agyamba. Apa miért mondta ezt? Apukám vajon régebben molesztálhatott, és csak ez az egy dolog maradt meg? A többire nem emlékszem. Sokszor megjegyzi hogy milyen formás testem van, de ezenkívül semmi más. Nem fogdos, nincsenek szexuális megjegyzései. De valamiért úgy érzem elkéne mondanom anyukámnak.
2021. aug. 14. 09:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
22%

"

Jobb is, látod, hogy reagáltak itt is egyesek, látatlanban már máglyára küldték apukádat..." Jobb is ha nem szólsz, látod látatlanban téged tartanak hazudozónak, belemagyarázónak, holott egyértelműen zaklatás a szituáció.

2021. aug. 14. 16:56
 32/33 anonim ***** válasza:
38%
Kérdezd meg apádtól, de ne provokálj.
2021. aug. 15. 11:02
 33/33 anonim ***** válasza:
28%
31 ott voltál?
2021. aug. 15. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!