Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ennyi év után...

Szerintetek ennyi év után elmondjam ezt anyának?

Figyelt kérdés
A szüleim még 7 éves koromban elváltak, és azóta se egy helydejó a kapcsolatuk. Most 21 éves vagyok, anyukámmal élek de sokszor van hogy apukámnál töltök 1-2 napot mert igényli. Én nem igazán, mert sokszor van hogy elkezdünk egy témát és a semmiből bele kezd egy másikba ami nem is kapcsolódik az előzőhőz. Na már most, kiskoromban sokszor apukám fürdetett és volt egy olyan eset amikor már kiszáltam a kádból, és apukám hirtelen elkezdi mondani hogy tudod azt mire kell használni? Arra gondolt, mert még oda is mutatott. Anya éppen tv-t nézett, nem is mondtam el neki mert még pici voltam olyan 3-4 éves lehettem. De most kezdi egyre jobban befészkelni magát az agyamba. Apa miért mondta ezt? Apukám vajon régebben molesztálhatott, és csak ez az egy dolog maradt meg? A többire nem emlékszem. Sokszor megjegyzi hogy milyen formás testem van, de ezenkívül semmi más. Nem fogdos, nincsenek szexuális megjegyzései. De valamiért úgy érzem elkéne mondanom anyukámnak.
2021. aug. 14. 09:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
77%

Lehet,hogy csak úgy értette,hogy az is meg kell mosni.

De szerintem is beszéld meg vele inkább.

2021. aug. 14. 10:18
 12/33 anonim ***** válasza:
28%
Hát én pont az apának nem hoznám fel. Majd pont a molesztálóval kell megbeszélni a dolgokat.... Kerülném a vén dögöt mint a pestisest. Anyukádnak már nem sok értelme van felhozni kérdező. De ha gyereked lesz, véletlenül se maradjon kettesben apáddal.
2021. aug. 14. 10:22
 13/33 anonim ***** válasza:
25%
Persze mosni mi? Akkor azt mondta volna. Nem azon jár a vén gazember esze hogy mire való.
2021. aug. 14. 10:32
 14/33 anonim ***** válasza:
68%

12-nek teljesen igaza van. Teljesen értelmetlen lenne pont vele. Ha vaj van a fején, úgyis tagad.

Mivel nincs semmi biztos, anyukádat is felesleges lenne ezzel felizgatni.

Ha nagyon ki akarod deríteni, volt e több is, akkor talán egy pszichológus segíthet. Talán.

2021. aug. 14. 10:40
 15/33 anonim ***** válasza:
67%

3-4 évesnek, akinek fogalma sincs a nemiségről és a puniját csak pisilésre ismeri, hogy nyerhetett olyan jelentőséget - hogy 18 év távlatából is "emlékszik" rá - egy ilyen semmitmondó mondat?

Én nem hiszem el az egészet, vagy nagyon félreértettél valamit.

Ha egyébként soha nem történt semmi - mert akkor arra is kellene emlékezned - akkor nem kavargatnám emiatt a szart anyámnál, de apámnál sem.

Mellesleg, minden találkozás alkalmával megdicsérem a felnőtt gyerekeim (fiú és lány) külsejét és még soha egyik sem fantáziált molesztálónak.

2021. aug. 14. 10:43
 16/33 anonim ***** válasza:
46%
Hát elég morbid dolog az tuti. Az is elmebeteg aki a lánya seggére csap, meg az alakját dícsérgeti nilyen jó a segge. Lehet tirpákéknál ez a divat mondjuk, azért olyan beltenyészetes fejű minden falusi.
2021. aug. 14. 10:46
 17/33 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy tudjátok mi a jellemző reakció ha molesztálnak valakit? "nem hiszem el, félreértette, képzelődik, hazudik" és nem kap segítséget a gyerek. És sokszor évekig molesztálják, sorozatosan megerőszakolják. (nem a nem létező melegpropagandán kéne picsogni a kormánynak, hanem ezzel törődni helyette)
2021. aug. 14. 10:48
 18/33 anonim ***** válasza:
71%

A melegpropaganda nagyon is létező probléma, bár távolról sem vagyok Fideszes. Nem is értem miért kellett felhozni ide.

Kérdező, nem lehet hogy piszkáltad és azért mondta, hogy pisilésre használd? Nem tudom, lehet sáros is, persze. Csak mivel nem emlékszel semmire így nem sok értelme van felhozni, mert ha sáros, úgyis letagadja, ha meg nem, akkor magadra haragítod.

2021. aug. 14. 10:52
 19/33 anonim ***** válasza:
92%
Elég hülye kérdés volt egy 3-4 éves kislány felé. Honnan tudná mire kell használni pisilésen kívül? Ettől függetlenül ha nem volt semmi más, akkor szerintem nem volt benne rossz szándék. Ha ez volt csak, ami megmaradt, akkor nem valószínű, hogy lett volna bármi zaklatás, arra emlékeznél.
2021. aug. 14. 11:34
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
Vagy innentől törlődtek az emlékek...
2021. aug. 14. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!