Elmondjam anyának, hogy mit mondott a nőgyógyász vagy ne idegesítsem feleslegesen?
Nemrég voltam nőgyógyásznál csak fogamzásgátlót felíratni.
(Anya nem tud róla,hogy már nemi életet élek. Mindegy. Ez bonyolult.)
A lényeg, hogy kiderült rengeteg apró ciszta van mindkét petefészkemben és a diagnózishoz PCOS-t írtak.
Itthon utána néztem alaposabban ennek és végre fény derült arra miért volt ennyi problémám amit senki sem vett komolyan, pedig heti szinten jártam orvoshoz. Legalább megvan a magyarázat.
Ami aggaszt, hogy az orvos nem mondott semmi egyéb teendőt. Felírt egy fogamzásgátlót (amiről nem túl sok jót írtak a neten),és hozzátette, hogy ez majd megoldja. Még nem kezdtem el szedni.
Bevallom, egyre inkább magam alatt vagyok és folyamatosan a legrosszabb dolgokra gondolok. Nem tudom, hogy elmondjam-e anyának.
Vagy csak szedjem a fogamzásgátlót mintha semmi baj nem lenne és ne zaklassam fel? Végülis ha olyan súlyos lenne akkor az orvos küldött volna vizsgálatokra, nem? Viszont mi van ha a fogamzásgátlónak előjön valamelyik mellékhatása,ami veszélyes rám nézve, ő meg nem fogja tudni mi van velem...
Nem tudom mit tegyek. Lehet rossz kategóriába írtam, és kicsit zavaros, csak már nagyon kivagyok.
A válaszokat előre is köszönöm!
18l
Pcos modern betegseg
Helytelen taplalkozas es mozgashiany es tulsuly az oka
fog gatlo kivallo megoldas amig nem akarsz gyereket.
de szenhudrat csokkentett dieta es mozgas ez egyetlen megoldas ra.
lesz aki gyogyszert ajanl pl metformint
gyogyszer a lusta emberek megoldasa es hosszu tavon karos lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!