Feleslegesen erőltetem a dolgot?
Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt, de a szüleink még soha nem találkoztak egymással. Lehet ez csak nekem furcsa és engem zavar. De nem akarják egymást megismerni. a barátomnak mondtam, hogy lesz a szülinapom alkalmából egy családi vacsora, és őket is szívesen látnám. Erre ő azt mondta nekem, inkább ne hívjam meg őket.2018. márc. 16. 19:28
1/8 anonim válasza:
Ha nem akarják, minek erőltetni? Az én anyám a párommal sem akart megismerkedni akkor sem, amikor már nagyon sok éve együtt laktunk (már én a párommal, anyám pedig többszáz km-re). Néha eltűnődtem, megbékél-e vele, ha unoka lesz, de ezt sajna nem érte meg.
2/8 A kérdező kommentje:
értem. Mondjuk az a fontos, hogy a szüleink elfogadják a mi döntésünket és minket támogatnak. Ráérnek majd találkozni az esküvőn :D :D
2018. márc. 16. 19:34
3/8 anonim válasza:
Hát, 2 év alatt már furcsa. Ti legalább ismeritek egymás szüleit? Szégyellnivalónak találja a párod a sajátjait?
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, mi ismerjük. Hetvegente felvaltva jarunk egymashoz.
2018. márc. 16. 23:52
6/8 anonim válasza:
Nem kell hogy találkozzanak. Minek ? Majd ha komolyra fordul és eskuvot terveztek, akkor.
7/8 Császár Zoltán 63 válasza:
Itt egy kis rafinériára van szükség:
Például olyan vacsorameghívásra, ahol váltják egymást a szülők, de még akár olyan szinten, hogy a 2. szülőpár csak a mosatlant lássa. Szerintem nagyon kényelmetlenül fogják érezni magukat, hogy tiszteletben van tartva a kívánalom miszerint nem ismerkedés mikor megtudják hogy a nászuramék, nászasszonyomék ilyen közel voltak hozzájuk. Kérlek írj majd egy privátot is, ha akár egy másik praktika bejön.
8/8 anonim válasza:
Nem kell, majd esküvőn találkoznak.
Nem kell erőltetned, nyilván okkal nem szeretné ezt a találkozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!