Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ennyi év után...

Szerintetek ennyi év után elmondjam ezt anyának?

Figyelt kérdés
A szüleim még 7 éves koromban elváltak, és azóta se egy helydejó a kapcsolatuk. Most 21 éves vagyok, anyukámmal élek de sokszor van hogy apukámnál töltök 1-2 napot mert igényli. Én nem igazán, mert sokszor van hogy elkezdünk egy témát és a semmiből bele kezd egy másikba ami nem is kapcsolódik az előzőhőz. Na már most, kiskoromban sokszor apukám fürdetett és volt egy olyan eset amikor már kiszáltam a kádból, és apukám hirtelen elkezdi mondani hogy tudod azt mire kell használni? Arra gondolt, mert még oda is mutatott. Anya éppen tv-t nézett, nem is mondtam el neki mert még pici voltam olyan 3-4 éves lehettem. De most kezdi egyre jobban befészkelni magát az agyamba. Apa miért mondta ezt? Apukám vajon régebben molesztálhatott, és csak ez az egy dolog maradt meg? A többire nem emlékszem. Sokszor megjegyzi hogy milyen formás testem van, de ezenkívül semmi más. Nem fogdos, nincsenek szexuális megjegyzései. De valamiért úgy érzem elkéne mondanom anyukámnak.
2021. aug. 14. 09:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Igen, másra nem emlékszem. Ezenkívül tényleg semmi rosszra nem emlékszem. Rendesen ellátott ahogy azt egy apa teszi. Csak ez nekem is kicsot furcsa, mert ugyan akkor mi másra tudtam használni pisilésen kivül. Nem hozom fel se anyának, se apának. Csak jól esett ki írni magamból, mert barátnőimnek nem mertem.
2021. aug. 14. 11:39
 22/33 anonim ***** válasza:
19%

"Mire mutatott rá? Bocs,de ezt épp nem teljesen értem"

Gondolom a phuntzeekagylójára.

2021. aug. 14. 11:43
 23/33 anonim ***** válasza:
74%
#21 Nyugi, nem kell ebbe többet belelátni. Ha most jobb így, hogy kiírtad magadból, akkor innentől szerintem ne szorongj emiatt és ne feszegesd a témát. Nem volt itt semmi más, amit bele kéne képzelni.
2021. aug. 14. 11:44
 24/33 anonim ***** válasza:
84%
Jobb is, látod, hogy reagáltak itt is egyesek, látatlanban már máglyára küldték apukádat...
2021. aug. 14. 11:44
 25/33 anonim ***** válasza:
33%

21 éves vagy, kb 15-16 évvel ezelőtt volt, nem is emlékszel rá, csak halványan. Lehet csak álmodtad egyszer 😉

Az, hogy megdicsér, szerintem természetes.

Amúgy amikor kisebbek voltunk nővéremmel, mi is láttuk egyszer apu szerszámát. Anyu is ott volt. Mondták, hogy ez legyen az első ilyen, amit látunk 😃 persze csak pár pillanat volt az egész. Utána meg elmesélték, nem a gólya hozza a gyerekeket, meg ilyesmi.

2021. aug. 14. 11:56
 26/33 anonim ***** válasza:
67%

"Mondták, hogy ez legyen az első ilyen, amit látunk"

Hű de beteg 😯😬

2021. aug. 14. 11:59
 27/33 anonim ***** válasza:
42%
Azért szabad még egy apának öt méternél közelebb menni a lányához, vagy akkor már viszik is a börtönbe?
2021. aug. 14. 11:59
 28/33 A kérdező kommentje:
A legtöbb apa azért szerintem nem kérdez ilyet a lányától
2021. aug. 14. 12:14
 29/33 Laylah ***** válasza:
92%

Én nem látok ebben semmi molesztálást. Gondolom arról puhatolózott, hogy anyukád előadta-e már a "méhecske és a virág" című mesét, elmondta-e neked, hogy onnan fog érkezni a kisbaba.

Az meg, hogy megdicsér, szintén normális. Pszichológiailag igazolt, hogy az apák látják a nőt is a lányaikban, ergo annyit mondott ezzel, hogy pasi szemmel jól nézel ki.

2021. aug. 14. 12:58
 30/33 anonim ***** válasza:
83%
Oké, szóval egy zavaros gyerekkori emlék miatt ez az egész?
2021. aug. 14. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!