Mit tennétek, ha a 16 év alatti gyereketek terhes lenne, és nem szeretne elvetetni?
"a felelősségvállalásban az is benne van, hogy akkor eltartja a saját gyerekét"
Meg az is benne van, hogy ha a gyerekemnek gyerekkorában gyereke lesz, akkor igen, akár őt is felnevelem, mert abban, hogy ez történhetett, az én részem is benne van.
64-es
szégyellheted magad, hogy egy 11 éves még testi és lelki szinten is fejletlen, különösen törékeny és sérülékeny kislányt kitettél a terhességnek és a szülésnek. Emellett sose lesz már normális élete. A magad fajtát egy életre kivonnám a társadalomból. Az meg már csak hab a tortán, hogy sanszosan a kislány erőszak vagy kihasználás áldozata lett mivel ebben a korban még nem valószínű, hogy szexuális vágy kialakult volna benne valszeg azt sem tudta mit tesz vele az az állat aki felcsinálta
"Közölném vele, hogy az ő gyerekét az ő dolga felnevelni, tőlem semmi segítséget ne várjon"
Neked van gyereked? Tényleg ennyire utálod szegényt?
#68: Az ő hülyeségét (mert nem védekezett) nehogy már én szívjam meg!
Van nekem egy 16 éves gyerekem aki felelőtlen volt. Ettől fogva őt is, meg a porontyát is, meg az esetlegesen ideköltöző kandúrkáját is nekem kellene támogatnom vagy eltartanom.
Érzed az aránytalanságot? Hogy én szívom meg a lompost, mert a kicsi lány beengedte, vagy mert a fiatalúr nem húzott gumit?
Nem, ezt nem akarom vállalni.
(Egyébként igen, van gyerekem, 3 is, és kb ilyesmi korúak, de egyik sem felelőtlen. És igen, tudják azt, hogy ha "becsúszik" valami, akkor mi a párommal nem óhajtunk még egyszer babázni, meg gyereksírásra ébredni -ergo teljesen az ő felelősségük).
F.
"Mindenképp megpróbálnám az abortusz felé terelni, minden hátrányt felsorolnék, ami a tinimamisággal jár"
És ami az abortusszal jár?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!