19-es, ez tényleg így van? (14-es vagyok amúgy) Mert itt akkor valami nagyon nem stimmel a törvénykezésben. 15 éveset legálisan megdughat akárki, ha rá tudja venni? Nemá!
2021. aug. 7. 21:29
22/127 anonim válasza:
14.év betöltése után, hogy pontosak legyük. Éppen ezért rohadtul álszent a homofób törvény.. pardon, "pedofil" törvény. Bár nem tudom hogy merik a homoszexualitást összemosni ezek az őstulkok a pedofíliával. Főleg így, hogy egy tizennégy éves gyerek meg törvényesen szabad préda-ennyit a nagy gyermekvédelemről.
2021. aug. 7. 21:33
23/127 anonim válasza:
"a leányany szüleiként apukát beköpnétek-e"
Kinek?
2021. aug. 7. 21:34
24/127 anonim válasza:
#21 Találnék rá okot...
Ha nem hivatkozhatok erre, akkor majd másra.
Sztem jelenleg túl sok felnőtt férfi hiszi azt, hogy megúszhatja a gyerekekkel való kavarást.
Szerintük a szülő vagy úgy reagál, hogy "mostantól a te bajod legyen a lány" vagy csak simán elkergetnék a francba.
De a helyzet az, hogy vannak olyan "őrült" szülők is, akiknek innentől életcéljuk a férfi tönkretétele - ahogy ők tönkretették a gyereküket. És ez a kategória lennék én :)
2021. aug. 7. 21:36
25/127 anonim válasza:
Javítóintézetbe raknám a fiatal útszélit.
2021. aug. 7. 21:37
26/127 anonim válasza:
"19-es, ez tényleg így van? " Sőt, ami még "szebb", ha mindkét fél tizennyolc év alatti , a beleegyezési korhatár 12! év. Szégyen amilyen törvények életben vannak.
2021. aug. 7. 21:38
27/127 anonim válasza:
Ha tényleg így van, az elég gáz.
2021. aug. 7. 21:41
28/127 anonim válasza:
"Szerintem 18 alatt rá lehet kényszeríteni az abortuszra." Ez sajnos-nem így van. Ráadásul a gyerek a gyámhatóságot rád hívhatja ha megpróbálod abortuszra kényszeríteni.
2021. aug. 7. 21:42
29/127 anonim válasza:
"Ha tényleg így van, az elég gáz." Nézz utána a törvényeknek, ezt fogod találni. Elég szégyen, de tényleg ez van.
2021. aug. 7. 21:42
30/127 anonim válasza:
Ugye azt te is tudod, hogy ezt a törvénybe azért kellett beletenni, mert van nálunk olyan kisebbség, ahol 9-10 évesen szülnek, ez a "kultúrájuk" része.
Az esetükben nem győznék a bíróságok és a börtönök.
Normális ember felvilágosítja a gyerekét és vigyáz rá, így a 12 éves fehér emberek ritkán lesznek terhesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!