Ha tudom hogy anyám már a sokaik rossz kapcsolatában van
benne, van jogom beleszólni, hogy hagyja el az embert a
saját érdekében?
Figyelt kérdés
Se apámmal se az utána lévő párjaival nem volt jó a kapcsolata. Nagyon befolyásolható + volt amelyik vert is minket. Látom, hogy a jelenlegi kapcsolatában jól sem érzi magát úgy igazán de mégsem hagyja el az embert. Mondtam neki vagy ő vagy én?! Már nem bírom nézni hogyan bánik vele és anyám mindent hagy neki. A mi kapcsolatunk is teljes mértékben megromlott az évek során. Ez sem érdekli úgy látom. Ha egy olyan férfit találna aki becsüli azt én is támogatnám. De ennek nem vagyok a híve, hogy anyámat csak kihasználja mindenki!
Van jogom választás elé állítani ha ennyi sz*rt megéltünk már a rossz választásai miatt?
Szerintem ne választás elé állítsd. Ha fontos személy neked akkor ápoljatok jó kapcsolatot és elláthatod tanáccsal mint egy barátnál. Gondolom egy barátnak is megmondanád amit gondolsz, ha ez a helyzet állna fent, de nem állítanád választás elé, mert nem teheted meg. Ugyanez a helyzet itt is, anyukádnak van saját élete, végtére is ő formálja azt, de attól még támogathatod őt. De ha választás elé állítod az nem támogatás, csak megsérted.
2021. aug. 6. 00:20
2/8 anonim válasza:
Tanácsot adhatsz, beleszolni viszont nincs jogod.
2021. aug. 6. 00:40
3/8 anonim válasza:
Pont most lenne szükség arra, hogy jó kapcsolatod legyen az édesanyáddal. Szerintem a zsarolás soha semmire nem megoldás(talán erre neked is vannak emlékeid) Csak a jól átgondolt " barátnős" beszélgetés segíthetne, de ehhez kellene a régi jó kapcsolatotok. Talán édesanyád is belátja, hogy a kapcsolat rossz, de annyira fél az egyedülléttől, hogy inkább elviseli a rossz kapcsolatot. Most semmiképpen ne fordíts neki hátat, mert szūksége van rád. Ha nem mutatja, akkor is így van. Kitartás!
2021. aug. 6. 01:22
4/8 anonim válasza:
Azzal.nem tudsz mit kezdeni, aki abu---ziv kapcsolatokat keres, mert sajnos tudatalatt teszi. "Ezerarcú függőség" című konyvet sok szeretettel ajánlom, abban többek között erről is szó van.
2021. aug. 6. 07:51
5/8 anonim válasza:
Van jogod. De biztosnak kell legyél benne, hogy jól érzed.
2021. aug. 21. 20:54
6/8 anonim válasza:
Jogod csak ahhoz van, hogy lelépj, kilépj!
Adhatsz tanácsot, de a tiédre valószínűleg nem kíváncsi. Lehet hogy Ő is, mint sokan, azt hiszi, hogy "rossz a rosszal, de rosszabb a rossz nélkül". Ezt nehéz kiverni a fejéből. Ő a tipikus áldozat. Lépj le vissza se nézz!
2021. szept. 5. 21:14
7/8 anonim válasza:
Semmi jogod nincs beleszólni az ő életébe.De jogod van emberhez méltó módon elmondani a véleményed.Aztán ő dönt a sorsáról!
2021. okt. 7. 13:17
8/8 anonim válasza:
Mivel családi kapcsolatról beszélünk, ő is szeret téged, te is szereted őt, így jogod van elmondani a véleményedet,mint ahogy az előttem lévő is mondta. Tényleg ne mond,hogy válasszon 2 ember között. Beszéljétek meg nyugodtan egymással,hogy mi bántja a lelketeket és ezt mind higgadtan. Rokonaidtól is kérhetsz tanácsokat. Aztán majd az idő eldönti,hogy hogy,s mint tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!