Más lánynak is ilyen rossz az anyjával való kapcsolata?
Sziasztok!
15 éves vagyok, anyukám 20 évesen szült de a viszonylag kicsi korkülönbséghez képest egyáltalán nem barátnői a kapcsolatunk.
Ha valakit elrontok az életben és pont tőle lenne szükségem egy kis nyugalomra akkor idegesít a legjobban. Volt hogy hallottam, hogy másnak panaszkodik hogy milyen hülye lánya van. (5-ös tanuló vagyok amúgy) a legapróbb dolgokért úgy beszél velem mintha nem tudom mit csináltam volna. Vagy ha mondjuk szólok, hogy megyünk valahova és el fogunk késni,(vagy csak vásárolni megyünk) mert egy órája sminkel... Olyanokat mond, hogy én is eléggé r...c vagyok ne szóljak be neki.
Összeségében nem a legjobb a kapcsolatunk. Van amikor tényleg el tudunk beszélgetni, de nem ez a jellemző. Azt, hogy mondjuk egy fiú ügyet veke beszéljek meg, nem tudom elképzelni.
Másnál is van ez így?
Igen 😑 ezt meztelen csajszit... Nem értem, azt hittem ez normálisabb oldal.
Meghogy ez a családi kapcsolatok témakör...
Amúgy anyámmal meg beszéltem, mindketten túlreagáltuk. Sikerült kibekulni és jó volt kiírni magamból.
A privátra pedig várom a választ, hogy miért jött.
Szép estét mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!