Másnak is van nagyon rossz kapcsolata az apjával "csak úgy"?
lehet, hogy hülyén hangzik. de itt élünk egy házban és sokszor el se tudom viselni. inkább ne is szóljon hozzám, a jelenléte is irritál. anyámmal folyton kicsesz, semmi érdemlegeset nem csinál azon kívül, hogy eljár munkába, ezer évig kell neki könyörögni bármiért, de a haveroknak bármikor bármit. mamámhoz folyton ki kell járnia, mert ott vannak az állatok, amiket etetni kell stb. aláírom, oké, de a haverok, akikkel ott találkozik azon a környéken valahogy mindig fontosabbak. rohadt makacs, próbál a ház ura lenni, de anyu többet tesz itt le az asztalra bárkinél, nyugdíjas és ígyis dolgozik, csakhogy legyen pénzünk. múltkor az egyik fogyatékos idióta haverja pl. rábeszélte, hogy nekünk ide a másik 2 mellé kell nagyon egy harmadik kutya. a 2 ami van, azzal se foglalkozik, ráadásul szukák, ez meg egy kis kankutya, ami kb. emberméretűre fog megnőni. ezzel is mindenki foglalkozik, csak ő nem. ha meg hozzászól üvölt vele... mostanában nagyon sokat gondolkodom azon, hogy van-e értelme, hogy itt lakik, ráérne tengődik másnál is. az említett makacssága mellett türelmetlen és hamar fel tudja kapni a vizet. utóbbi kettőben és még néhány szintén "fantasztikus" tulajdonságában sajna rá ütöttem, és egyik nagy félelmem, hogy 20-30, de akár 1-2 év múlva pont olyan leszek mint ő, és azt nagyon nem akarom... anyuval is egyre többet veszekednek, szinte nincs olyan nap, hogy ne hangozna el egy-két hangos szó. szeretném hozzáfűzni így a végére, hogy soha nem bántott senkit a családból fizikailag.
sajnálom, hogy hosszúra sikeredett, de már régóta nyomja ez a lelkem, mert rosszul is érzem magam azért, hogy ilyen szar a viszonyunk...
köszönöm előre is a normális válaszolóknak!
19/L
Nem, nem csupán Te. Én is. Az én apám is egy léhűtő volt, mellé elég sokszor felöntött a garatra, meg csalta anyámat, meg ki akart rúgni minket a házból... A múlt idő azért van, mert már beteg eléggé, ki sem mehet a házból, ezzel büntette az élet.
Nem tudom miért ilyen néhány szülő. Igazából a gyerek a legjobb tükör és tudhatnák, h amit és amennyit belefektetnek a gyerekbe, azt kapják később vissza. Ezt magamon és tesómon is látom apámmal szemben. Semmi érzelem, közöny. És már mindketten felnőttünk, harmincon túl vagyunk, és semmit nem változott a viszony. Csak azt a letojásos viselkedést kapja vissza, amit annak idején mi kaptunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!