Segítcség kellene, azal zsarolnak hiba fizetek én is lakbért stb, ha nem dolgozom othon kitheteik a szürömet a szüleim othonról?
30F vagyok skizrofréniás
És azal zsarolnak ha nem dolgozom othon munkagépen javítás stb stb.
Plus hiába szállok be a rezsibe és élelembe.
3 szor voltam korházban , hova menjek ha kitesznek.
Senki nem fogad be 1 éjszakára.
Megtheteik de ha pénzt kérnek zsarolnak hogy bármikor csomagalhatok.
Az öregem is rokant és én is.
De kölcsönt akartak velem felvetetni.
Hova forduljak rendőrség ?
Vagy rehabközpont :(
#30, egy fenti bejegyzéséből úgy értelmeztem, hogy un. rehabilitációs munkahelye van, ott pedig nem osztogatnak szállást. Ő pont attól fél, hogy hajléktalan lesz, márpedig amit te javasolsz - menjen olyan munkahelyre, ahol szállást is adnak -, nos, ha onnan kiteszik, akkor hová megy?
És amit most írok, azt nekem is fáj leírni, de ez a betegség sajnos stigmatizál. Nem biztos, hogy kap munkát, és nem biztos, hogy akarják, hogy az ő szállásukon aludjon :(
Szomorú, de ez van.
Mennyi jövedelmed van, melyik települesen élsz? Budapesten multiban mondjuk ha futár vagy meg takarítasz akkor már kapsz annyit hogy tudj bérelni egy szobát.
A pszichiáterednek lehet hogy van összeköttetése segélyszervezetekhez, adományt ne kérj addig amíg nem függetleníted magad a családtól.
Skizofrénia ide vagy oda, annak sem a munkában (mármint annak ellenére is találhatsz munkát), sem az írásban nem kellene akadályoznia. Lehet, hogy bunkó vagyok, de ez
Hányat láttál, te bunkó????
Egyik kolléganőmről akkor tudtam meg, hogy skizofrén, amikor nyugdíjba ment.
Ő mondta el nekem személyesen. Voltak néha értelmezési és viselkedési gondjai, de betudtuk annak, hogy ő ilyen különc.
Kollégák többsége elfogadta olyannak amilyen, de volt akinek a céltáblájává vált. Évente volt alkalmassági vizsgálat és a dokinak fel sem tűnt ez a betegsége. Ezt is azért mesélte el mert visszamenőleg beadta az igényét adó visszatérítésre. Erre a betegségre jár az adó kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!