Ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
Ebédre ettem egy nagyon paradicsomszószos ételt, ezt a szobámban ettem az íróasztalomon (ott is csak épp elfértem) mert nincs étkezőasztalunk. Anya elment brunyálni, de ő nyitott ajtónàl végzi a dolgát (mindig). A wc pont mellettem van, evés közben hallom őt pissantani, ezért felállok a szèkből, becsukom a véletlen nyitva hagyott ajtómat (harmónikaajtó, így amúgy nem véd a hangok ellen semmit sajnos), visszasüppenek a szèkembe és véletlen a könyökömmel bele a tányérba, az egész a földre és ölembe zúdult. Megijedtem, felüvöltöttem, gyorsan szaladtam tisztítószerért hogy anya ne öljön meg, de késő, észrevette és megtörtént a tragédia, az órákig tartó veszekedés és egymás kicsinálása lelkileg. Ki volt a hibás? 20/f

2020. aug. 7. 17:18
A kérdező szavazást indított:
Anya
Én
116 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
90%
Mindketten hibásak vagytok
2020. aug. 7. 17:20
 2/52 anonim ***** válasza:
81%
Őőő.... Mind a ketten???
2020. aug. 7. 17:21
 3/52 anonim ***** válasza:
79%
Mindkettőtök hibás! Hogyhogy nincs egy asztalotok ahova le tudsz ülni normálisan enni? Ez azért elég fura...
2020. aug. 7. 17:22
 4/52 A kérdező kommentje:
Nem fér el a kicsi panelba. Anya kanapén eszik, húgom is az íróasztalán.
2020. aug. 7. 17:24
 5/52 anonim ***** válasza:
100%

Amikor van valaki még otthon, szerintem illik a WC ajtót behúzni... Főleg, ha ennyire kicsi a lakás vagy valaki eszik...

Ennyire tiszteljük már meg a másikat!

2020. aug. 7. 17:29
 6/52 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nincs hibás. Ez egypuszta véletlen volt
2020. aug. 7. 17:30
 7/52 anonim ***** válasza:
97%
Kizárólag a tányér a hibás.
2020. aug. 7. 17:32
 8/52 A kérdező kommentje:
Anyát pont nem érdekli sajnos, sőt amikor kajálok és hallom hogy milyen jó folyóst toj, akkor hiába van csukva a harmónikaajtóm, hallom, és hümmögök neki, de ő csak röhög. Aztán meg bejárkál hozzám ha zuhanyzom, mert neki sürgősen kezet kell mosnia, sürgősen át kell öltözni, berakni a mosógépbe a dolgokat, stb. Vahy csak beordít valamit és azért jön be. Kifelé nyílnak az ajtók, a kulcsokat a wchez meg fürdőszobához meg mikor ideköltöztünk kidobta a kukába, a zárat is tönkrevágta. Ja és ha valaki kakil sokszor benyit hiába tudja hogy van bent valaki. Szellemileg amúgy nem beteg.
2020. aug. 7. 17:34
 9/52 anonim ***** válasza:
98%
Szándékosságot nem látok egyik oldalon sem, ezért én véletlen (balesetnek) mondanám.
2020. aug. 7. 17:35
 10/52 anonim ***** válasza:
71%

20éves korodra kb. 5-6 évesek szellemi színvonalán állsz.....

Ilyesmit (és így ) kiírni nyilvános oldalra, és "hibást" keresni..

Bazzeg.... :-DDDD

Óvoda kiscsoport! :-D

2020. aug. 7. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!