Ki volt a hibás?

Figyelt kérdés
Ebédre ettem egy nagyon paradicsomszószos ételt, ezt a szobámban ettem az íróasztalomon (ott is csak épp elfértem) mert nincs étkezőasztalunk. Anya elment brunyálni, de ő nyitott ajtónàl végzi a dolgát (mindig). A wc pont mellettem van, evés közben hallom őt pissantani, ezért felállok a szèkből, becsukom a véletlen nyitva hagyott ajtómat (harmónikaajtó, így amúgy nem véd a hangok ellen semmit sajnos), visszasüppenek a szèkembe és véletlen a könyökömmel bele a tányérba, az egész a földre és ölembe zúdult. Megijedtem, felüvöltöttem, gyorsan szaladtam tisztítószerért hogy anya ne öljön meg, de késő, észrevette és megtörtént a tragédia, az órákig tartó veszekedés és egymás kicsinálása lelkileg. Ki volt a hibás? 20/f

2020. aug. 7. 17:18
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Igazából ez a kérdés csak stresszcsökkentésre lett kiírva. AMúgy az égvilágon semmi sem történt, kiderült hogy a családsegítő aki foglalkozott velünk az is veri a saját családját és alkoholista, ezért most másikhoz kerültünk, de mivel anya és húgom összeálltak közös ellenállással tagadnak mindent, olyan mintha nekem nem hinne a család.

Ja és 29-es jelentettelek moderátornak, szabályellenes a vezetéknevemet kiírni egy anonim oldalon, elég ha a keresztnevem tudjátok.

2020. aug. 7. 23:00
 32/52 anonim ***** válasza:
64%

Már minden jártasabb gyk-s ismer téged, lassan akkora mém leszel, mint Vká Vlog, vagy Molnár Krisztián.

Hülye voltál (vagy), fény derült az identitásodra, add fel!

Inkább ne égesd magad az oldalon, kérj segítséget, vagy csak próbáld a hátralévő éveket otthon kibírni anélkül, hogy vamzerkednél, aztán éld az életed!

Mást nem tudunk mondani, itt vergődsz évek óta, már három éve is téma volt a dolog, YouTube reakcióvideók is születtek erről... Mit akarsz még? Vagy csak nézettséget akarsz? Te sem vagy normális.

Főleg akkor fordult meg ez a fejemben, amikor leírtad, hogy a dunaújvárosi koliban majdnem megöltek, aztán két mondattal később írtad, hogy ja, karantén alatt áthúztak.

Most akkor mivaaan???

Valami nagyon nincs rendben a toronyban. És igen, valaki minden egyes kérdésnél fel fogja deríteni a nevedet/Facebook profilodat, mert egyszerűen mém lettél (legalábbis gyk-n).

Ennyi!

Üdv, a törölt válasz írója (#29)

2020. aug. 7. 23:16
 33/52 A kérdező kommentje:

Jaj, innen ismer mondjuk... 20 ember? Legyen 30, ezekből meg vagytok 5-en, akiket igazából tényleg érdekel a kilétem. Húha, ez tényleg Molnár kiki vagy Vká szint. Oh nem :D Adjam fel? Mit a levelet a postán? Xddd Aha. hülye vagyok, értem mert fény derült arra ki vagyok, húha nagy dolog, ettől most olcsóbb a kenyér.

Sosem a nézettséget akartam ezekből, 3 éve felnyitni az emberek szemét, hogy mik történnek a világban. De persze stressz oldására is jó volt itt erről beszélni.

Karantén alatt áááthúúztak? Kérdőjel? Igen, koliban nagyon veszélyes volt élni.

Nem, nem lettem mém, max neked vagy annak az 5 embernek, aki egy sanyarú sorsból mémel, valami kő intelligenciájának hányadosával rendelkezve. És ha felderíti? Törölve lesz, senkit sem érdekel, az oldal szabályait nem hághatod át, max kapsz egy jó ip bant.

2020. aug. 7. 23:27
 34/52 anonim ***** válasza:
49%

Kezdőknek itt van pár videó:

[link]

[link]

Martin, veled nem érdemes vitatkozni.

Pont ugyanolyan hülye vagy, mint a két visongó őrült (anyád és a húzod), akiket annyira lenézel meg videózol, nem fogod fel?

Itt v-red magad három éve, szórakoztatod a népet a hülyeségeiddel, lehet van valami abban a genetika nevű dologban, nem gondolod?

2020. aug. 7. 23:31
 35/52 anonim ***** válasza:
17%
Ha te mondod...
2020. aug. 8. 10:39
 36/52 anonim ***** válasza:
38%
Húzzál már el innen a jó édes nénikédbe, te segélyen élő vadbarom.
2020. aug. 9. 19:40
 37/52 anonim ***** válasza:
91%
Szülöi hiba hogy eveshez sincs wgy normalis helye a gyerekénekm
2020. aug. 9. 19:42
 38/52 anonim ***** válasza:
65%

Kíváncsi lennék mi lett velük azóta xdd.

Azóta sem dobtak ki a szomszédok?

😂😂

Olyan vicces vagy,mindig idejössz sírni.

Már megmondtam.neked egy általad leszedett kérdésben hogy se anyád sem a hugod nem normális,látom azóta sem sikerült elvinni a megfelelő szakemberhez

Bocsi,most ez kicsit durva,de mit lehet erre mondani?

Költözz el!

De mindig lesz valami kifogásod nem is lehetnél más mint (nevet nem írok 😂)

U.I:

Jó a tabló képed facebookon :)

2020. aug. 9. 19:54
 39/52 A kérdező kommentje:
Sajnos az internetes trollok kiléte sosem fedeződik fel. Pedig milyen jó lenne. Mindig a normális emberek szívják meg.
2020. aug. 9. 21:11
 40/52 anonim ***** válasza:
17%
Akkor te nem fogod megszívni barátom.
2020. aug. 9. 21:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!