Ebédre ettem egy nagyon paradicsomszószos ételt, ezt a szobámban ettem az íróasztalomon (ott is csak épp elfértem) mert nincs étkezőasztalunk. Anya elment brunyálni, de ő nyitott ajtónàl végzi a dolgát (mindig). A wc pont mellettem van, evés közben hallom őt pissantani, ezért felállok a szèkből, becsukom a véletlen nyitva hagyott ajtómat (harmónikaajtó, így amúgy nem véd a hangok ellen semmit sajnos), visszasüppenek a szèkembe és véletlen a könyökömmel bele a tányérba, az egész a földre és ölembe zúdult. Megijedtem, felüvöltöttem, gyorsan szaladtam tisztítószerért hogy anya ne öljön meg, de késő, észrevette és megtörtént a tragédia, az órákig tartó veszekedés és egymás kicsinálása lelkileg. Ki volt a hibás? 20/f
18: már átvittem a "legszappanoperásabb" gyűjtőtopikba is. :-D
2020. aug. 7. 18:05
22/52 anonim válasza:
A bénaságért, figyelmetlenségért te vagy a hibás. Attól még hogy fel kellett állnod evés közben, nem automatikus, hogy le kell verned a tányért.
2020. aug. 7. 18:11
23/52 anonim válasza:
Micsoda tragédia
2020. aug. 7. 18:29
24/52 anonim válasza:
Ha az ételt meg tudjátok főzni, gondolom, van konyhátok.
Ott nem tudsz enni?
Ettől függetlenül anyádnál nincs minden rendben, te meg egy hétéves picsogó kisfiú szintjén állsz, ha ilyen "problémákat" kiírsz ide.
2020. aug. 7. 18:32
25/52 anonim válasza:
Martin,tudjuk hogy te vagy.
Húgodat hogy pcába nem vette el a gyámügy?Vagy már megjavult?
Anyád nem dobott ki a lakásból?
2020. aug. 7. 18:41
26/52 anonim válasza:
Martin! Ha minden igaz, amiket eddig kiírtál, (pedig az, mert láttam nem egy videót rólatok), akkor anyád igen is bolond. Neki kell segítség minél előbb.
2020. aug. 7. 19:27
27/52 anonim válasza:
sztem is az anya a bolond. a két gyerek ennek "csak" a járulékos következménye..
2020. aug. 7. 20:04
28/52 anonim válasza:
Szerintem te nem figyeltel es ezert konyokoltel bele a saat tanyerodba. Ezen nincs mit ragozni.
Azet sajnallak, hogy anyad ilyen vecehasznalo, meg hogy ninc asztalotok stb. legkozelebb majd jobban figyelsz.
En a helyedben a foldon ennek mint a del kelet azsiai nepek ugy nehezebben konyokoksz bele lehet alatenni valamo nagyobb talcat vagy nejlont aztan kesz.
2020. aug. 7. 21:52
29/52 anonim válasza:
Martin!
Légyszi mondd már meg,hogy mi történt azóta? Családsegítő csinált valamit? Laura még mindig ordít?
Anyád hogy van?
2020. aug. 7. 22:23
30/52 anonim válasza:
Azóta nem hallottam semmit családról, amióta anyád is kiírt egy kérdést és azért mi megválaszoltunk egy-két kérdésedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!