Ki volt a hibás?
"sajnos az internetes trollolok kiléte sosem fedeződik fel"
Ezt magadnak köszönheted.
Nem kellett volna feltölteni legelőször még a martinvideókra a Laurát és akkor nem itt tartanánk.
De ha nem linkeled be hogy panelba laksz stb akkor sem...
Na látod erről beszélek,csak siránkozol itt ,mint valami nem is tudom.
Segítséget vársz?
Oké,én már leírtam egy csomószor,hogy nagyon de nagyon nem normális se édesanyád,sem Laura.
Gondolom te is észrevetted mert akkor ez a kérdés sem jön ide.
Költözz el!
Azt,hogy nincs pénzed azt megértem,de tehetnél érte,elmehetnél nyáron most dolgozni.
De látom inkább itt sajnáltatod magadat.
Most komolyan mit vársz?
Már ezerszer lelett írva hogy mit kéne lépned de te még mindig itt vergődsz.
Szívből gratulálok!
Ha nem töltöttem volna fel, lehet nem lennék itt, hanem már felakasztottam volna magam, mert senki sem hitt nekem. Fel kellett. De mondjuk annyira örülnék ha pl a te identitásodat kideríthetném, sajnos ez sosem fog megtörténni. De természetesen a trollok együtt erősek, megtalálnak mindenkit.
Május óta adom be mindenhova is az önéletrajzom, de sehova ne vesznek fel. Ezerszeres mindenhova a túljelentkezés. Tehát a költözés nem opció :)
Nem várok semmit, inkább felejtsük el egymást mondjuk úgy következő életünkig, köszi :)
Az ilyen kommentek az okai annak, hogy többen mondjuk rólad, hogy te is beteg vagy.
A trollkodás meg elég tág fogalom, és nehéz megállapítani, hogy mikor megy át az internetes trollkodás internetes bullyingba.
Akkor zaklatnálak, ha random kamuprofilokon keresztül küldeném anyádnak/apádnak/húgodnak Facebookon a videókat (tudom hogy valaki elküldte), illetve felkeresném a hatóságokat, esetleg trollkérdéseket írnék ki a te nevedben, vagy anyád nevében.
Akkor zaklatnálak, ha privát üzenetben is állandóan írkálnám, hogy mekkora retard vagy.
Nos, ezekben én nem lelem örömömet, csak őszintén, korábbi megnyilvánulásaid alapján, érvekkel alátámasztva megmondom neked, hogy egy bődületes nagy idióta vagy, és mentálisan beteg is.
A munkanélküliség részét megértem, de még mindig anyádnál laksz, beteg a húgod, beteg anyád, de szerintem inkább kussolj be, és ne járasd le magadat és a családodat ország-világ előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!