Segítcség kellene, azal zsarolnak hiba fizetek én is lakbért stb, ha nem dolgozom othon kitheteik a szürömet a szüleim othonról?
30F vagyok skizrofréniás
És azal zsarolnak ha nem dolgozom othon munkagépen javítás stb stb.
Plus hiába szállok be a rezsibe és élelembe.
3 szor voltam korházban , hova menjek ha kitesznek.
Senki nem fogad be 1 éjszakára.
Megtheteik de ha pénzt kérnek zsarolnak hogy bármikor csomagalhatok.
Az öregem is rokant és én is.
De kölcsönt akartak velem felvetetni.
Hova forduljak rendőrség ?
Vagy rehabközpont :(
Azt gondoltam hogy senki nem segít,
De ha fizetek én lakbért stb akkor milyen jogon zsarolnak.
Az a minimum hogy otthon is besegítesz. Ha ketten éltek, a munka felét, ha hárman az 1/3-át ha négyen 1/4ét neked kell csinálni, mindamellett hogy ugyan úgy fizeted a rezsi meg az étel rád eső részét (ugyan annyit ahányan éltek)
Mert gondolom nem úgy képzelted hogy hazaadsz 30-50 ezret aztán verheted egész nap az ágyban fekve?
Máskép az örgem nem fizet semit, de én dolgozak neki hogy több bevétle legyen.
Pl füvágás, elkérték a tüzifa 1/3 dát, szintén a kazán árát.
Tejesen mindegy hogy adtam bele pénzt.
Ha nem dolgozom a müdzaki gépen stb mehetek az utcára aludni, mert neki ingyen munkás kell hogy fuvarozon feketén.
És ő rendelkezni akar szabadcságom felet ahol dolgozom.
De a cég adja nekem a fizetés és a szabit.
Nem Ő , és van ez a csáládi ház felujitási program 50%az állam azt is akart velem felvetetni.
Én ha nem bíróm nyögni.
Ők uszák meg anyagilag
Ha nem tetszik mehetsz albérletbe. Még szép hogy te fizeted a tüzifa harmadát, te is ott melegszel nem? Vagy te fűtési szezonban a kutyaólban laksz?
Ennyire csöves nem lehetsz hogy nem természetes hogy ugyan úgy dolgozol otthon mint a többiek.
Ha az én gyerekem lenne ilyen lusta én se melengetném otthon.
Egyedül abban értek veled egyet hogy a hitelbe bele ne menj. Bár skizofrénként, kevés jövedelemmel úgyse kapnád meg.
#5, egyetértek.
Kérdező, menj be a gyámhivatalba, és kérd a segítségüket. Lehet, hogy a skizofrénia miatt gondnokság alá vesznek (nyilván a szakértő és a bíró fog dönteni)- na jó, ezt gondold meg, mert akkor semmiféle jogod nem marad -, kineveznek melléd egy hivatásos gondnokot, és ő segít neked intézetet keresni, ahol dolgozhatsz is, és onnan nem tesznek ki.
Ez egyféle lehetséges megoldás, hosszadalmas, és tényleg jogvesztéssel jár. De talán jobb, mint a híd alatt élni. Úgy tűnik, a szüleidre nem számíthatsz..
Nekem ez jutott az eszembe, hátha lesz másnak jobb ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!