Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek el kellene mondano...

Szerintetek el kellene mondanom a testvéremnek?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, de mi már testvéremmel jócskán felnőttek vagyunk, így engem nem viselt meg a dolog, de a testvérem, aki túlságosan is ragaszkodik a szüleimhez, őt nagyon.

Viszont édesanyám egyszer fájdalmában elmondta nekem, hogy még előttünk, apámnak lett egy gyereke egy másik nőtől, pár utcával arrébb laktak, kis városban éltünk. Viszont bármit is mondhattam volna az egészre, kiderült, hogy a féltestvérem már meghalt 1 éve. Épphogy felfogtam volna, hogy van egy féltestvérem, már nem is volt igazán.

Szerintetek érdemes lenne elmondani ezt a testvéremnek?

Az apám soha nem fog elénk állni ezzel, mivel volt 30 éve és sosem tette (nem tudom miért). Anya aggódik a testvérem miatt, mert ő tényleg elég gyenge lelkileg.

Szerintetek van értelme egyáltalán ezzel felzaklatni? Vagy joga van tudni?

2021. júl. 26. 20:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb (lent kifejtem)
58 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges ezzel sajat magadat es a testveredet pesztralni. Csunyan fog hangzani, de mar ugyse el, ergo olyan, mintha nem is lett volna soha.
2021. júl. 26. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van eleg baja, ne hozd fel meg ezt is. Mivel mar nem él, talan felesleges is, jobb lenne soha nem említeni.
2021. júl. 26. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felesleges elmondani a testvérednek, hiszen te magad írod, hogy gyenge lelkileg, ki tudja erre hogyan reagálna. Jobb ha nem tudja, addig legalább nem fáj neki, plusz nem töri ezen a fejét.
2021. júl. 26. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor hoznám fel ha a tesód bántaná anyudat a válás miatt. De amúgy nem sok értelmét látnám.
2021. júl. 26. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld pipa. :)
2021. júl. 26. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valahogy előkerül a téma, mondd el, de amúgy szerintem többet ártana mint használna.
2021. júl. 26. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. júl. 27. 00:08
 8/8 anonim ***** válasza:
majd joval késöbb elmondhatod de szerinzem még várj vele
2021. júl. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!