Szerintetek a szüleim jobban kedvelik a testvéremet mint engem?
Próbálj meg erről beszélni a szüleiddel. Nem bántásból, lehet nem mondják, de minden szülőnek van kedvenc gyereke. Az én anyám pl. meg is mondta, hogy melyik gyereke🙄
De szerintem a kommunikáció a kulcs mindenhez.
Igen,lehetséges.
Szerintem beszéld meg velül,hogy miért van ez,ő mit tett,hogy jobban meg van becsülve.
1: igazándiból ez érdekes, mert néha azt mondja nekem, hogy én vagyok a kedvence, de ezt kissé nehezemre esik elhinni, azok után amik történnek...
Megpróbálok majd beszélni velük, csak attól tartok, hogy egy helyben fogunk toporogni, mert ők majd úgyis csak legyintenek, hogy ez nincs így.
Középső gyerek vagy, felejtsd el, hogy igazán számítasz.
A nővéred az elsőszülött, az öcséd meg az egyetlen fiú, plusz a legkisebb. Te meg csak úgy "vagy". Ez van, felesleges kattogni rajta.
na én ilyenkor beszolnek. köszi, én valóban nem is akartam semmit venni.. (kupon)
A ruhás kiegészítős sztorinál meg lecseszném őt, hogy a nővérem nincs itt, én viszont igen. mi lenne ha nekem nézne vmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!