Tényleg gonoszság lenne hogy nem adtam át a testvéremnek a megvásárlandó házat?
Én erre azt válaszolnám: ha testvérem itthon házat akarna venni, segítenék nekik a keresésben. Mivel soha ilyet nem mondott, mi meg ezt meg akarjuk venni, értelemszerűen magunknak vennénk.
Nem is értem: ha pl. egy autót vagy egy szekrénysort vennél, akkor anyukád szerint előtte is meg kéne kérdezned a tesódat, nem akarja-e előletek elvinni?
A tanulság az, hogy ezután anyukádnak sem szabad egy szót sem szólni a terveitekről.
Legfőbb ideje, hogy messzebb költözzetek anyádtól!
Ilyen mérvű belepofázás ...! Semmi köze hozzá.
És ezt anyósként mondom... :-D
"legalább hazaköltöznének"
vagy nem? :D persze értem hogy azt szeretné anyukád hogy közel legyen a család, de neki ebbe semmi beleszólása nincs.
9-es, Ja elképzelem, hogy ott Németországban megtudja a tesó, hogy a Mari néni házát megvehetné, és ezért menten hazaköltöznek családostul. :-))))))))
Oka van annak, hogy ők kimentek, és ez nem az, hogy Magyarországon nem lehet házat venni/építeni.
Az ok a munkahely, ill. a fizetés nagysága. Ez pedig most is megvan, mint amikor kimentek. Esetleg nekik is elegük volt a drága anyuciból és úgy gondolták, ekkora távolságból már nem tud dirigálni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!