Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hiányzik a szülői szeretet !...

Hiányzik a szülői szeretet ! Kitől tudnám megkapni ha a szüleimtől nem ?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 20:40
 1/5 A kérdező kommentje:
16/L
2021. júl. 23. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Rokonok barátok vagy majd ha lesz párod. Tudom hogy nehéz és az nem ugyanaz,mert a szülői szeretetet semmi nem pótolja
2021. júl. 23. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem sem a legjobb a kapcsolatom a szüleimmel.

Függetlenül attól, hogy egy háztartásban élünk, meg minden, nem túl szoros a kapcsolat közöttünk.

Ennek valószínűleg az az oka, hogy gyermekkoromban külföldön dolgoztak, és a nagymamámra, és a nagypapámra bíztak engem.

Na én a nagyimat tekintem az anyukámnak, még akkor is, hogy ha biológiailag nem ő az.

Az én életemben ő az a személy, akivel meg tudok beszélni mindent, akiben meg tudok bízni, mint szülőben.

Az apukám meg a nagypapám lenne, ha 2015-ben nem távozott volna el közülünk.

2021. júl. 23. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

- Miben látod az okát annak, hogy úgy látod, nem szeretnek?

- Mikor észlelted ez először?

- Mi az, amit nem kapsz meg tőlük, részükről mire vágysz, hogy kinyilvánítsák?

- Te nem okoztál nekik valami nagy kellemetlenséget?

- Nem a kamaszkori dacos megnyilvánulásaid az okai?

- Testvéreid vannak? Velük is így bánnak?

- Ők maguk a szüleid jól kijönnek egymással?

Ne érts félre, ezekkel a kérdésekkel nem akarlak vádolni, csak tisztábban akarok látni, ha megválaszolod őket.

2021. júl. 24. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A szülői szeretetet nagyon nehéz pótolni. Annak minden nap, az élet minden területén jelen kellene lennie.
2021. júl. 24. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!