Nagyon szeretem, de a szülei nem engedik hogy velem legyen a korkülönbség miatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igen, kicsit nagy korkülönbség van köztem, és a barátnőm között... (21F és 15L) De mielőtt letámadnátok, hogy a korombeliek szóba sem állnak velem ezért kezdek ki egy majdnem gyerekkel meg hasonlók, ez egy igazi szerelem, sose éreztem senki iránt ilyet, és tényleg nagyon szeretem ezt a lányt. Még szinte gyerek de mégis olyan komoly és érett. Nagyon jól érzem magam vele, és ő is velem. De a szülei mióta megtudták hogy együtt vagyunk, ellenzik, és csak hazugsággal tudunk találkozni. Nemtudom meddig mehet ez így, de nem akarom őt elhagyni, mert mint korábban leírtam nagyon szeretjük egymást. Mit kéne csinálnom, hogy a szülei elfogadjanak?2021. júl. 23. 18:17
41/44 anonim válasza:
És még büszke is rá, szánalmas...
42/44 anonim válasza:
Az a huszonéves, aki azt állítja évekig nem dugja meg a kislány barátnőjét, az vagy hazudik, vagy impotens, vagy rendszeresen félrekúr a kiscsaj mellől. Más opció nincs.
43/44 anonim válasza:
Vagy van gerince, ezt az opciót kihagytad... Kezd uncsi lenni, hogy a huszonévesek semmirekellők amúgy, meg csak kúrni akarnak... Meddig hisszük még ezt? Amíg a saját gyerekeik ennyik nem lesznek és rájövünk, hogy basszus, nevelés kérdése?
44/44 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!