Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon szeretem, de a szülei...

Nagyon szeretem, de a szülei nem engedik hogy velem legyen a korkülönbség miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
‌Igen, kicsit nagy korkülönbség van köztem, és a barátnőm között... (21F és 15L) De mielőtt letámadnátok, hogy a korombeliek szóba sem állnak velem ezért kezdek ki egy majdnem gyerekkel meg hasonlók, ez egy igazi szerelem, sose éreztem senki iránt ilyet, és tényleg nagyon szeretem ezt a lányt. Még szinte gyerek de mégis olyan komoly és érett. Nagyon jól érzem magam vele, és ő is velem. De a szülei mióta megtudták hogy együtt vagyunk, ellenzik, és csak hazugsággal tudunk találkozni. Nemtudom meddig mehet ez így, de nem akarom őt elhagyni, mert mint korábban leírtam nagyon szeretjük egymást. Mit kéne csinálnom, hogy a szülei elfogadjanak?
2021. júl. 23. 18:17
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ezzel semmi baj. Ha tényleg szeretitek egymást, megvárjátok míg 18 lesz, onnantól mindent lehet.
2021. júl. 23. 19:25
 12/44 anonim ***** válasza:
70%
Akkor lesz probléma, ha felnő, és akkor majd a másik 14-15 évesek fognak tetszeni...
2021. júl. 23. 19:28
 13/44 anonim ***** válasza:
88%
Hagyd békén. Te felnőtt vagy, ő meg most szabadult az általánosból. Miféle közös témátok van?
2021. júl. 23. 19:32
 14/44 anonim ***** válasza:
0%
Michael Jackson is gyerekekbe volt szerelmes, és ő is komolyan gondolta.
2021. júl. 23. 19:37
 15/44 anonim ***** válasza:
27%
Állítja néhány pénzéhes "áldozat" utolsó...
2021. júl. 23. 19:46
 16/44 anonim ***** válasza:
92%

Semmit, úgy sem lehet a végtelenségig ezt űzni.

Másrészt még te is fiatal vagy, előtted az élete.

A lányra ugyan ez igaz, az idő eldönti majd hogy marad-e vagy megy, ha utóbbi az sem a világ vége. Most annak tűnik de az élet megy tovább.

A korkülönbség mérvadó lehet, 20-n évesen az ember már tanul egyetemen vagy dolgozik. Egy tízen éves még gimizik jobb esetben. Közös téma még nem is gond, de az életszakasz egész más...

Ezt majd tényleg csak az idő fogja eldönteni, jó magam mondjuk 20 évesen nem tudnám elképzelni magamat ennyi idős mellett de nem vagyunk egyformák.(ennyi idősen meg lekötni sem tudja az ember magát, bejön egy egyetem, egy sokkal jobb életlehetőség és már veszett fejsze nyele az egész)

2021. júl. 23. 19:47
 17/44 anonim ***** válasza:
86%

Ha valóban szereted akkor várj rá amíg nagykorú lesz.

Az idő bizonyítja a szerelmed. Ha nem tudsz rá várni akkor nem is ért annyit a kapcsolatotok, ha viszont tudsz, azzal a szüleinél is kivívod a tiszteletet.

A legrosszabb amit tehettek hogy csakazértis együtt vagytok, annak ellenére hogy a szülei, akik felelnek érte, ellenzik.

Egyébként nincs köztetek egy egetrengető korkülönbség, 6 év teljesen ideális, csak nem ebben az életkorban.

Ő még gyerek.

2021. júl. 23. 19:48
 18/44 anonim ***** válasza:
89%

ne vedd el a gyerekkorát. Értem, hogy érett, de erre az is rájátszik, hogy felnőttebbnek akar neked látszani, megfelelni. Teljesen mások az erőviszonyok.

Menjetek mindketten, éljétek az életeteket, aztán ha elvégezte a gimit, meglátjátok hogy álltok, mindkettőtök szingli-e, megvan-e még a szikra. Hagyd, had legyen tini. Te pedig hagyd magadat felnőni, élvezd a huszas éveid elejét

2021. júl. 23. 19:50
 19/44 anonim ***** válasza:
90%
Sose értem meg, hogy egy huszonéves férfi mit lát egy kislányban, ami miatt szerelmes belé. A lány nem lehet sem érzelmileg intelligens, sem érett nő, pláne nem felelősségteljes. Mit tudhat egy kislány, amit egy nő nem? Csak egyetlen dolgot tudok elképzelni, ami miatt működhet egy ilyen kapcsolat, és az felnőttként egy 18 év alattival szerintem undorító. Már meg ne haragudjon senki...
2021. júl. 23. 19:51
 20/44 anonim ***** válasza:
83%

Mit tudhat egy kamasz? Hát leírom a hapsiknak mi olyan "vonzó" benne: Egy kamasz nem tudja, hogy nem csak neki kell alkalmazkodni, és ő is hozhat szabályokat. Egy kamasz nem tudja hogy neki is lehetnek elvárásai. Egy kamasz még elég butuska, olyan érzékeny hogy némi nyomasztással rá lehessen venni arra is amit nem akar. És egy kamasz képes áhítatos őzike-szemekkel pillogni rád a semmiért is , mert különlegesnek hiszi az alap dolgokat..

Magyarán egy kamasz védtelen, butuska, és nincsenek elvárásai ebben a korban -persze hogy a selejtesebb hapsik inkább gyerekre vadásznak, minthogy olyan nőt keressenek akinél már valamit tenni is kéne, meg valamit letenni az asztalra.

2021. júl. 23. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!