Nagyon szeretem, de a szülei nem engedik hogy velem legyen
a korkülönbség miatt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igen, kicsit nagy korkülönbség van köztem, és a barátnőm között... (21F és 15L) De mielőtt letámadnátok, hogy a korombeliek szóba sem állnak velem ezért kezdek ki egy majdnem gyerekkel meg hasonlók, ez egy igazi szerelem, sose éreztem senki iránt ilyet, és tényleg nagyon szeretem ezt a lányt. Még szinte gyerek de mégis olyan komoly és érett. Nagyon jól érzem magam vele, és ő is velem. De a szülei mióta megtudták hogy együtt vagyunk, ellenzik, és csak hazugsággal tudunk találkozni. Nemtudom meddig mehet ez így, de nem akarom őt elhagyni, mert mint korábban leírtam nagyon szeretjük egymást. Mit kéne csinálnom, hogy a szülei elfogadjanak?
Megérteni, hogy egy kislányról beszélsz. Hagyd békén.
2021. júl. 23. 18:21
2/44 anonim válasza:
1. beszélj a szülőkkel, komolyan, felnőtt ember módjára, és ha sikerül, tartsd magad mindenben a megállapodáshoz
2. várj
ha szereted, menni fog
2021. júl. 23. 18:21
3/44 anonim válasza:
Semmit. Hagyd békén. A szexhez is még túl fiatal.
2021. júl. 23. 18:22
4/44 anonim válasza:
Nekem is 15 évesen idősebb párom volt, igaz 20 éves volt, nem pedig 21, de egyre megy. Eleinte az én szüleim sem örültek, de aztán ahogy adtak egy esélyt a srácnak és rájöttek, hogy kedves, aranyos, nem fog kihasználni, lenyugodtak. Főleg miután betöltöttem a 16-ot. Ottalvás érettségiig nem lehetett. Öt és fél évet voltunk együtt.
Sok boldogságot nektek!
2021. júl. 23. 18:25
5/44 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy 21 éves felnőtt emberként mit szeretnél kezdeni egy elsős gimnazistával. Mármint komoly szándékkal. Teljesen más életszakaszban vagytok.
6/44 anonim válasza:
Ez nem olyan nagy korkülönbség, legfeljebb a ti korotokban számít annak. A beleegyezési korhatárt már átlépte. Ne sürgesd a szexet, légy vele nagyon figyelmes.
Egyik barátnőmnek 14 évesen volt 21 éves pasija, szexeltek is. Ha valóban akarja, és készen áll rá, akkor nem gond.
7/44 anonim válasza:
Őszintén, egy 21 éves fiú és egy 15 éves lány nagyjából egy szinten vannak ami az érettséget illeti. A 15 éves lánynak a 15-16 éves fiúk még extrém gyerekesek, tehát ők feljebb keresgélnek. Legalábbis én mindig egy marék óvodásnak tekintettem pl az osztálytársaimat.
Ellenben a szülőket is meg lehet érteni, nagyon mást nem tudsz tenni, minthogy beszélgetsz velük, és tartod magad a szabályaikhoz. Egyébként a korosztály miatti tiltást nem igazán értettem soha. Már urambocsá, de egy 15 éves fiúnak is ugyan az van a lába között mint egy 21-nek és tudja is használni ugyan úgy, ugyan arra. Jobb, ha egy gyerek ejti pl teherbe amitől alapesetbe a szülők félnek?
2021. júl. 23. 18:27
8/44 anonim válasza:
Ismertem egy srácot, akinek 19-20 évesen 15 éves barátnője volt, ennek már elég sok éve. Azóta férj és feleség.
2021. júl. 23. 18:29
9/44 anonim válasza:
Beszélj a szülőkkel, nyerd el a bizalmukat. Mondd meg nekik hogy nem fogsz sürgetni semmit, és nem erőltetsz a lányra semmit. Hátha idővel megbékélnek. Ha nem egy ped0fil gyerekekre izgulo valaki vagy (ez irónia, az irasodbol látszik hogy nyilván nem vagy az), akkor nem lehet gondd.
2021. júl. 23. 19:01
10/44 anonim válasza:
Ha akkora nagy a szerelem, akkor majd vársz rá 2-3 évet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!