Nagyon szeretem, de a szülei nem engedik hogy velem legyen a korkülönbség miatt, mit tegyek?
Édes Krisztus gyere le...
Senki sem hagyná, hogy egy 12 éves bárkivel pettingelgethessen. De ez a hatalmas túlféltés, hogy úristen, mi lesz ha most hozzáérnek anyu pici lányához dolgot én nem tudom megérteni.
Rebegek egy hálát, hogy az én szüleim nem tiltottak el egy csávótól öt év korkülönbség miatt, hanem basszus, felvilágosítottak... De lehet most máglyára vetem őket a felelőtlenségükért... Hiszen még most is szűz lehetnék...
14 év a beleegyezési korhatár. Innentől kezdve teljesen jogszerűen lefeküdhet egy lány egy 18 év feletti emberrel. Egy 15 éves lány szerintem el tudja dönteni, hogy kivel akar együtt lenni. (Én is el tudtam és mint mondtam is fentebb, az erkölcsi, lelki fejlődésem sem állt meg...)
Egy 15 éves még kvázi gyerek. Nem is kicsit befolyásolható. Ilyenkor jön az, hogy hiába mondja el anyu, apu, hogy óvszerrel kell szexelni. "A Dávid, azt mondta, hogy első szexnél még nem lehet teherbe esni." "A Jani szerint ha időben kihúzza nem lehetek terhes" Emellett olyan dolgokra is rá lehet venni, amikről idősebb korban már tudná, hogy az nem jó neki, de elhisz mindent, mert a másik idősebb, és megbízik benne, a sok degenerált f*sz meg ezt használja ki.
Oké, értem én, hogy veled pont nem történtek ilyenek, de nem véletlenül van rengeteg tinimami és kiskorúakon elvégzett abortusz. Emlékszem egyszer a harmadik vagy negyedik randim volt egy orvostanhallgató sráccal, és közvetlenül előtte pont egy 16 éves lány abortuszán volt. Ismerek személyesen olyat, aki 14 évesen esett teherbe, és eltitkolták addig, amíg nem lehetett már elvetetni.
Örülök, hogy neked már akkor aktív szexuális életed volt, mikor más még kis túlzással a csattogó lepkét tologatja, de ettől nem kéne mindenkinek orrba-szájba kefélnie már 14 évesen.
"15 évesen amúgy sem házastársat keresnek, úgyhogy szerintem mindegy, hogy a következő 17 évessel vagy egy 21 évessel fogja a nemi örömök mikéntjét megtanulni..."
Persze, teljesen mindegy, hogy kibe szerelmes az ember, a lényeg, hogy keféljen egy jót 18 éves kora előtt, nem? Tényleg ne haragudj, de ezt nem tudtam másképp értelmezni.
"Egy mai, fiatal 15 éves szexuálisan érettebb, mint az itt kommentelők többsége..."
Erre aztán büszkének lehet lenni, 15 évesen.
Azt mire megy vele? Max ha prostinak megy, úgy írod ezt le mintha extra dolog lenne.
De ez az egyik legkiakasztóbb komment, tényleg erre fajult a világ?(bár nem lepődök meg rajta, voltak tini ismerőseim 30-as pasikkal, aztán pár év múlva gyerekkel ott maradtak egyedül)
Csak a személyiség számít. Ha a szüleo fogyatékosok annyira, hogy ezt ne lássák, valamint ennyire rossz szülők, hogy a saját gyereküket nem akarják megismerni, az az ő bajuk.
18 éves kora után nem kell majd hazudni. Bár nekem most se világos, hogy most miért kéne.
Jézusom, engem 16 évesen "kúrogatott" egy felnőtt férfi... Nééézd, felnptt ember lettem és semmi bajom. Elmentem egyetemre, befejeztem, dolgozom, mert megtanítottak védekezni, így nem "pottyantottam" gyereket.
Remélem te sem pottyantottál, vagy nem akarsz, hanem inkább macskákat tartasz. Egy 15 éves szexuálisan aktív mostanság, csak a kedves szülők (sajnos nem is egyet látok gimnáziumi tanárként) féltik a gyereküket és úgy gondolják, hogy a tiltással érnek bármit is... Azt, hogy utána a kilányuk a folyósón beszéli meg a társaival, hogy milyen jó volt az erdő, liget szélén együttlenni, mert anyu egy "köcsög és nem engedi meg..."
# Nem a 39-es vagyok, de muszáj volt jeleznem, hogy 15 évesen nem csak egymás kezéz fogják és csókolóznak... (Még mielőtt felmerülne, nem a kisebbség a jellemző errefelé, úgyhogy szín magyar gyermekeken tapasztaltam ezt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!