Nagyon szeretem, de a szülei nem engedik hogy velem legyen a korkülönbség miatt, mit tegyek?
Nem lenne egyébként baj ezzel a korkülönbséggel, de Te magad is gyerekként hivatkozol rá. Így viszont elég furán hangzik az egész...
Mindenesetre, találkoztál már a szüleivel, vagy látatlanul tiltanak tőle? Hozzatok össze egy találkozót, kérd meg a barátnődet, hogy mutasson be nekik, te pedig hozd a legjobb formádat, és mondd el nekik, hogy mennyire szereted a lányukat, tisztességes szándékaid vannak, adjanak egy esélyt, stb. A hazudozással viszont csak olajat öntötök a tűzre, komolyabban vennének titeket, ha őszintén mondanátok, hogy már pedig találkozni fogtok.
Szerintem nem számít a kor.
30 éves vagyok, de 18 évesnek nézek ki, a dohányboltban elkérik a személyimet.
Ha akarnám, akár egy 15 évessel is összejöhetnék.
Ez szomorú. Azért a 15 éves nem olyan fiatal, hogy ne lehessen barátja, és nem egy apja korabeli srácról van szó.
Így értem a reakciótokat. Ettők függetlenül én nem adnám fel, néha megjegyezném, hogy továbbra is szívesen megismerném őket.
Mondd meg nekik hogy már rommá dugtad a pici lányukat, innentől kezdve nem kell aggódniuk az ártatlan kis babucikájuk tisztasága miatt.
Gondolom az osztályában nincs már egy szűz sem, így megy ez manapság, ezt egy szülő sem tudja megakadályozni.
A szülőknek inkább nőgyógyászhoz kéne vinniük, meg óvszert biztosítani, ha nem szeretnének idő előtt nagyszülők lenni. Tiltással még soha senki nem ért el semmit.
Nekem 16 évesen volt 21 éves barátom, köszönöm szépen, élek, virulok, nem lett romlott erkölcsöm, meg ilyenek. A párom dolgozott, még így is volt közös témánk.
Tényleg gáz, hogy gyerekként tekintesz a saját párodra, de most ettől tekintsünk el, betudom egy nyelvbotlásnak :D
Egy mai, fiatal 15 éves szexuálisan érettebb, mint az itt kommentelők többsége...
Én azt tudom tanácsolni, hogy randizzatok, menjetek közös programokra, a szülők egy idő után megenyhülnek szerintem (bár nálunk a család TÁMOGATÓ volt), ha azt látják, hogy még mindig nem "züllött" a lányuk egy kaland miatt. 15 évesen amúgy sem házastársat keresnek, úgyhogy szerintem mindegy, hogy a következő 17 évessel vagy egy 21 évessel fogja a nemi örömök mikéntjét megtanulni...
"Egy mai, fiatal 15 éves szexuálisan érettebb, mint az itt kommentelők többsége..."
Öt év múlva mi lesz itt? "jajj hagyjátok már, szegény 12 éves lány már majdnem felnőtt, hadd pettingeljen a 23 éves barátjával!" ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!