Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon szeretem, de a szülei...

Nagyon szeretem, de a szülei nem engedik hogy velem legyen a korkülönbség miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
‌Igen, kicsit nagy korkülönbség van köztem, és a barátnőm között... (21F és 15L) De mielőtt letámadnátok, hogy a korombeliek szóba sem állnak velem ezért kezdek ki egy majdnem gyerekkel meg hasonlók, ez egy igazi szerelem, sose éreztem senki iránt ilyet, és tényleg nagyon szeretem ezt a lányt. Még szinte gyerek de mégis olyan komoly és érett. Nagyon jól érzem magam vele, és ő is velem. De a szülei mióta megtudták hogy együtt vagyunk, ellenzik, és csak hazugsággal tudunk találkozni. Nemtudom meddig mehet ez így, de nem akarom őt elhagyni, mert mint korábban leírtam nagyon szeretjük egymást. Mit kéne csinálnom, hogy a szülei elfogadjanak?
2021. júl. 23. 18:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is őszintén ülj le velük beszélni,hátha.Annó amikor én 14 voltam nekem is 21 éves barátom volt,ott jobban a fiú szülei tiltották a dolgot,anyámék is mondták,hogy nem hozzám való,ráérek még a fiúzással,de végül megkedvelték,eggyütt alvás nem volt,sőt ő is megmondta,hogy a sex szóba sem jöhet,és tényleg nem volt semmi.Végül szakítottunk 4 hónap után.Aztán 2 év múlva felkeresett akkor voltam 16 ő pedig 23 azóta is eggyütt vagyunk 11 éve,összeházasodtunk,született 2 gyerekünk.Légy türelmes,lássák rajtad nem akarod kihasználni a lányukat és hátha.Én szorítok nektek.
2021. júl. 23. 19:59
 22/44 anonim ***** válasza:
84%

Nem lenne egyébként baj ezzel a korkülönbséggel, de Te magad is gyerekként hivatkozol rá. Így viszont elég furán hangzik az egész...

Mindenesetre, találkoztál már a szüleivel, vagy látatlanul tiltanak tőle? Hozzatok össze egy találkozót, kérd meg a barátnődet, hogy mutasson be nekik, te pedig hozd a legjobb formádat, és mondd el nekik, hogy mennyire szereted a lányukat, tisztességes szándékaid vannak, adjanak egy esélyt, stb. A hazudozással viszont csak olajat öntötök a tűzre, komolyabban vennének titeket, ha őszintén mondanátok, hogy már pedig találkozni fogtok.

2021. júl. 23. 20:06
 23/44 anonim válasza:
30%

Szerintem nem számít a kor.

30 éves vagyok, de 18 évesnek nézek ki, a dohányboltban elkérik a személyimet.

Ha akarnám, akár egy 15 évessel is összejöhetnék.

2021. júl. 23. 20:10
 24/44 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztam a szüleivel mert elmondásuk szerint nem kiváncsiak rám, és nem akarnak velem találkozni. Pedig én nyitott lennék rá, szívesen megismerném őket, de esélyt sem adnak.
2021. júl. 23. 20:11
 25/44 anonim ***** válasza:
62%

Ez szomorú. Azért a 15 éves nem olyan fiatal, hogy ne lehessen barátja, és nem egy apja korabeli srácról van szó.

Így értem a reakciótokat. Ettők függetlenül én nem adnám fel, néha megjegyezném, hogy továbbra is szívesen megismerném őket.

2021. júl. 23. 20:17
 26/44 anonim ***** válasza:
77%
Egy tizenöt éves elég fiatal hogy a szülőknek joggal ne tetsszen hogy egy felnőtt férfi nyomul rá. Amúgy ha már együtt vagytok, mikor kezdtél a gyerek körül kajtatni?
2021. júl. 23. 20:19
 27/44 anonim ***** válasza:
68%
Írj nekik levelet, amiben találkozót kérsz.
2021. júl. 23. 20:23
 28/44 anonim ***** válasza:
10%

Mondd meg nekik hogy már rommá dugtad a pici lányukat, innentől kezdve nem kell aggódniuk az ártatlan kis babucikájuk tisztasága miatt.

Gondolom az osztályában nincs már egy szűz sem, így megy ez manapság, ezt egy szülő sem tudja megakadályozni.

A szülőknek inkább nőgyógyászhoz kéne vinniük, meg óvszert biztosítani, ha nem szeretnének idő előtt nagyszülők lenni. Tiltással még soha senki nem ért el semmit.

2021. júl. 23. 20:24
 29/44 anonim ***** válasza:
16%

Nekem 16 évesen volt 21 éves barátom, köszönöm szépen, élek, virulok, nem lett romlott erkölcsöm, meg ilyenek. A párom dolgozott, még így is volt közös témánk.

Tényleg gáz, hogy gyerekként tekintesz a saját párodra, de most ettől tekintsünk el, betudom egy nyelvbotlásnak :D

Egy mai, fiatal 15 éves szexuálisan érettebb, mint az itt kommentelők többsége...

Én azt tudom tanácsolni, hogy randizzatok, menjetek közös programokra, a szülők egy idő után megenyhülnek szerintem (bár nálunk a család TÁMOGATÓ volt), ha azt látják, hogy még mindig nem "züllött" a lányuk egy kaland miatt. 15 évesen amúgy sem házastársat keresnek, úgyhogy szerintem mindegy, hogy a következő 17 évessel vagy egy 21 évessel fogja a nemi örömök mikéntjét megtanulni...

2021. júl. 23. 20:39
 30/44 anonim ***** válasza:
82%

"Egy mai, fiatal 15 éves szexuálisan érettebb, mint az itt kommentelők többsége..."

Öt év múlva mi lesz itt? "jajj hagyjátok már, szegény 12 éves lány már majdnem felnőtt, hadd pettingeljen a 23 éves barátjával!" ??

2021. júl. 23. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!