Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha 35 eves fiam...

Mit tegyek ha 35 eves fiam kihasznál,fenyeget,elhord mindennek.Befogattam a párjával együtt plusz 1 kutya,nekem is van 1.Rajta kívül 3 felnőtt gyerekem,akik dolgoznak.Ők nem dolgoznak.Talán sosem.Bele betegedtünk.Mittegyek?

Figyelt kérdés
Volt verekedesig fajult,elzavartam őket,bementek a kamrába.Elatkozott.Tényleg en vagyok a rossz ? Hagynom kéne hogy így banjon velem es testvereivel?

2021. júl. 21. 18:42
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
87%
Ki kell tenni öket.
2021. júl. 21. 23:28
 32/48 A kérdező kommentje:
Hát sajnos kijelentettem őket,mar mert ezt tanácsolták,mint ahogy itt is.A közepső fiammal már össze verekedett mert elege volt neki is.Rácsot csináltattam ajtóra az udvar felöli ablakra.Nincs sajnos senki olyan ismerősöm.Az a baj hogy lányomat is mar megfenyegette már amikor lányom 15 eves volt.
2021. júl. 22. 06:19
 33/48 A kérdező kommentje:

De mar ajánlották hogy közösen lássul el a baját.Sajnos ez a való életünk nem a Mónika.Azz mondja mindig hogy én őt nem szeretem,csak a többieket.De hogy álljak hozzá ha mindig ezt csinálja?Már hatodikos koratól.Rossz tarsaságba keveredett.Pedig mellette voltam ugyanúgy mint a többiek mellett.Csak a sok bántás szóval,

testverével amúgy is, veszekedés tiszteletlenseg,nagyon sok tüske.

2021. júl. 22. 06:26
 34/48 anonim ***** válasza:
91%
Oké akkor most mit vársz mit javasoljunk? Ne haragudj de az ilyen kreténeket nem lehet másképp kezelni csak jó nagy veréssel.
2021. júl. 22. 07:06
 35/48 A kérdező kommentje:
Igen tudom,igazatok van,csak már kezdem elhinni hogy én vagyok a rossz.Mert anya vagyok,és hogy mindent el kell viselnem,mert gyerekem.Azt mondja ő az első szülöttem.
2021. júl. 22. 08:02
 36/48 anonim ***** válasza:
96%
Csak azért mondja ezt hogy érzelmileg zsaroljon és hogy elérje azt amit akar. Ne higyy neki, nem vagy rossz anya. Kitartás kérdező, menni fog 💕
2021. júl. 22. 08:14
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs ismerősöd, fizess valakinek, aki "megvéd". Nekem simán megérne bármennyi pénzt a saját és a családi béke.

Ő már nem a te fiad sajnos, egyáltalán nem úgy viselkedik. Itt annyira elfajultak a dolgok, hogy nincs már miről beszélni.

2021. júl. 22. 08:44
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

kedves 12-es válaszoló!Nem hozzád íródtak a kommentek.A de durva kezdetű illetve amit én írtam 11-es komment sem ha nem tűnt volna fel.Jesszus olvasd már át és értelmezd legyél olyan szíves és utána pattogj,ok?

A KÉRDEZŐNEK íródtak ezek a kommentek ugyanis senki sem tartja normális dolognak és elfogadottnak hogy a 35 éves kitartott semmirevaló fiacskája és a nője rajta élősködik és még alkalomadtán bántalmazza is.Vagy szerinted ez így rendben van?Viselje el a Kérdező csak azért mert megszülte??

2021. júl. 22. 08:54
 39/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket,megprobálom a tanácsokat megfogadni.Talán igy menni fog hogy tudom más véleményét is.Az elkeseredettségből ,remélem remény lesz,és végre nyugalom lesz.Annak örülnék ha észheztérne,saját lábra állna,belátná hogy ez nem élet nekik sem,nekünk sem.
2021. júl. 22. 09:36
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy vétettél hibákat a nevelés során, de ez akkor se ok arra, hogy a felnőtt fiad és a pereputtyát tűrni legyél köteles, főleg, ha fizikailag bántalmaznak. Ne mártírkodj, kapd össze magad, rakd ki őket, ha nem mennek, irány a rendőrség, távolságtartás. Ha nem lépsz, maholnap agyonvernek vagy téged raknak ki a házból és mehetsz a híd alá keseregni. Állj a sarkadra, ne hagyd magad.
2021. júl. 22. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!