Mit tegyek ha 35 eves fiam kihasznál,fenyeget,elhord mindennek.Befogattam a párjával együtt plusz 1 kutya,nekem is van 1.Rajta kívül 3 felnőtt gyerekem,akik dolgoznak.Ők nem dolgoznak.Talán sosem.Bele betegedtünk.Mittegyek?
De mar ajánlották hogy közösen lássul el a baját.Sajnos ez a való életünk nem a Mónika.Azz mondja mindig hogy én őt nem szeretem,csak a többieket.De hogy álljak hozzá ha mindig ezt csinálja?Már hatodikos koratól.Rossz tarsaságba keveredett.Pedig mellette voltam ugyanúgy mint a többiek mellett.Csak a sok bántás szóval,
testverével amúgy is, veszekedés tiszteletlenseg,nagyon sok tüske.
Ha nincs ismerősöd, fizess valakinek, aki "megvéd". Nekem simán megérne bármennyi pénzt a saját és a családi béke.
Ő már nem a te fiad sajnos, egyáltalán nem úgy viselkedik. Itt annyira elfajultak a dolgok, hogy nincs már miről beszélni.
kedves 12-es válaszoló!Nem hozzád íródtak a kommentek.A de durva kezdetű illetve amit én írtam 11-es komment sem ha nem tűnt volna fel.Jesszus olvasd már át és értelmezd legyél olyan szíves és utána pattogj,ok?
A KÉRDEZŐNEK íródtak ezek a kommentek ugyanis senki sem tartja normális dolognak és elfogadottnak hogy a 35 éves kitartott semmirevaló fiacskája és a nője rajta élősködik és még alkalomadtán bántalmazza is.Vagy szerinted ez így rendben van?Viselje el a Kérdező csak azért mert megszülte??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!