Van itt olyan, aki felnőtt férfiként nehezen vált le az anyjáról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nagyon ciki kérdés, én sem akarok a saját sztorimról részleteket írni. De ez egy névtelen fórum, gondoltam, akinek van hasonló története, az megoszthatná, hogy tanuljak én is belőle. Vagy esetleg tipp, hogy egy ilyen gonddal küzdő ember hogyan találjon jobban magára.2021. júl. 12. 18:36
1/34 anonim válasza:
Igen, az exem, aki szerintem még most, 48 évesen is anyukájával él!
2/34 A kérdező kommentje:
Inkább olyanok válaszát várnám, akik férfiként maguk voltak ebben, és sikeresen kiléptek belőle.
2021. júl. 12. 18:45
3/34 anonim válasza:
Akik sikeresen kileptek, azok megtették 18-20 évesen...
5/34 anonim válasza:
Mi okoz akkora problémát?
Keresel egy albérletet. Kifizeted a kauciót. (Alternatíva: Veszel egy lakást.)
Otthon fogsz egy bőröndöt, bepakolod a cuccaidat, utána becipzárazod a bőröndöt, hogy menet közben ne essen ki belőle semmi. Majd átszállítod az új lakóhelyedre.
Mi olyan rettentően bonyolult?
6/34 anonim válasza:
Ismerek ilyet, nagyon közeli az illető. Nem, nem olyan egyszerű, hogy bepakolsz és költözöl. Illető az ország másik részében lakik, az anyja mégis képes még a munkahelyére is betelefonálni...
7/34 anonim válasza:
Nem tudom, miért kellett lepontozni az utolsó hsz.-t. Igen, van ilyen, hogy 30 éves ember anyja telefonálgasson mindenhová.
8/34 anonim válasza:
Mert amúgy mi számít leválásnak?Attól , hogy elköltözik?Nem hinném...sokan telefonon kapják az ívet utána, anyagilag meg oda vissza támogatják egymást...ez nem leválás csak látszólag.
9/34 A kérdező kommentje:
Én elsősorban érzelmi leválásra gondoltam. Hogy ha megvan a különköltözés, önálló kereset, stb., de az ember még mindig úgy érzi, hogy túl erősen kötődik az anyjához és nem felnőtt, független férfinak érzi magát, hanem valaki gyerekének.
2021. júl. 12. 20:59
10/34 anonim válasza:
Sokan nem csinálnak ebből problémát, fel sem tűnik nekik ez az állapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!