Mit tegyek ha 35 eves fiam kihasznál,fenyeget,elhord mindennek.Befogattam a párjával együtt plusz 1 kutya,nekem is van 1.Rajta kívül 3 felnőtt gyerekem,akik dolgoznak.Ők nem dolgoznak.Talán sosem.Bele betegedtünk.Mittegyek?
Figyelt kérdés
Volt verekedesig fajult,elzavartam őket,bementek a kamrába.Elatkozott.Tényleg en vagyok a rossz ? Hagynom kéne hogy így banjon velem es testvereivel?2021. júl. 21. 18:42
21/48 A kérdező kommentje:
Elvették tőlük a házat mert nem fizették.A nőnek a 2 kicsi gyerekét.Nem is keresi őket.Pedig mondtam mar nekik.En nemtudom hogy tudnak igy élni.Azt mondták par napot lesznek itt.Ez volt tavaly szeptemberben.Ebböl latszik hogy éltek,élnek.Tehetetlen vagyok
2021. júl. 21. 20:25
22/48 anonim válasza:
Ki kell tenni őket: nem vagy köteles megtűrni, meg eltartani őket. Biztos megvan erre a hivatalos út.
23/48 anonim válasza:
Nincs egy combos férfi ismerősöd? Aki úgy egyszer rendesen ellátná a baját. És elkergetné.
Te meg zárat cserélnél.
Agresszív ember csak agresszióból ért.
Különben rettenetesen sajnálom 😳😢
24/48 anonim válasza:
A végén még a kérdezőt, meg a segítőjét csuknák le...
25/48 anonim válasza:
Kérdező, a Mónika-show már véget ért.
27/48 anonim válasza:
Kirakod pár fárfi ismerőssel, gyerkeiddel, kicserélteted a zárat, ha visszjön és dörömböl AZONNAL hívod a rendőrséget, hogy beakarnak törni hozzád. Ennyi. Ne legyél bes*ari.
28/48 anonim válasza:
Be vannak jelentve a lakásodba/házadba?
29/48 anonim válasza:
Itt nem elég a kihívom a rendőrséget, mert épp balhézik státusz.
Szépen bemész a rendőrségre, elmondod, hogy nem szeretnél tovább élni ezzel a két személlyel,(azt is, hogy miért), de sajnos nem tudod, hogy szabadulj meg tőlük.
Amire én gondolok;
Kijelenteni őket, ha oda vannak bejelentkezve
Távolságtartásit kérni
És még egy megjegyzés. Ebben az "emberben" ne a fiadat lásd, mert ő sem tekint téged az anyjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!