Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha 35 eves fiam...

Mit tegyek ha 35 eves fiam kihasznál,fenyeget,elhord mindennek.Befogattam a párjával együtt plusz 1 kutya,nekem is van 1.Rajta kívül 3 felnőtt gyerekem,akik dolgoznak.Ők nem dolgoznak.Talán sosem.Bele betegedtünk.Mittegyek?

Figyelt kérdés
Volt verekedesig fajult,elzavartam őket,bementek a kamrába.Elatkozott.Tényleg en vagyok a rossz ? Hagynom kéne hogy így banjon velem es testvereivel?

2021. júl. 21. 18:42
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem,majd megvárja míg agyonveri egyszer véletlen egy vita során.Úgy akkor jó is lesz vagy ha akkorát kap egyszer hogy kórházba kerül
2021. júl. 21. 19:35
 12/48 anonim ***** válasza:
94%
Jesszus, mert szerinted ha egy tíz éves gyerek megüt-ami elég durva, mert rég tudnia kéne hogy ilyet nem csinálunk, -vagy egy harmincöt éves férfi megveri az anyját, az ugyanaz a kategória?? Ne csessz fel..
2021. júl. 21. 19:36
 13/48 anonim ***** válasza:
72%
Jah és akkor már megtehetik, hogy kivonják magukat minden felelősség alól, értem.Hívja ki nyugodtan rendőrt, nem egyedi az ilyen eset, főleg romák csinálják nap mint nap.Látletet is lehet vetetni a sérülésekről, aztán feljelentést tenni.
2021. júl. 21. 19:36
 14/48 anonim ***** válasza:
92%
Van olyan is, hogy az ilyet egy éjszakára/napra beviszi a rendőr a pszichiátriára, aztán simán kiengedik...
2021. júl. 21. 19:39
 15/48 anonim ***** válasza:
0%
Én nagyon szeretem a kisfiamat, és akkor se jelenteném fel, a 20 éves lenne, mert nem akarok neki priuszt. Csak letagadnám, gondoljatok, amit akartok. Nálunk szerencsére nincs ilyen, csak kb évente egyszer, de akkor lehet erről beszélni, meg bemegyek a suliba és megnézem, hogy kik miatt van ez a sz*r.
2021. júl. 21. 19:39
 16/48 anonim ***** válasza:
87%
Hát aki alázatosan tűrné ha verik, az meg is érdemli a verést. Ettől más még nem szar alak ha nem csinál áldozatot magából.
2021. júl. 21. 19:47
 17/48 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom "perzsa" családról van szó... Ott meg szinte természetesnek számít az ilyesmi.
2021. júl. 21. 19:51
 18/48 Morzsi007 ***** válasza:
63%
Ez elég durva. Azért meghallgatnám a másik félt is. Mindenesetre a tesókat bevonnám a dologba.
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Most még "csak" évente egyszer. Mi lesz veled, ha kamaszodik, erősebb lesz?

Agresszió kezelés kellene neki. Később nagyon nehéz lesz ezt kezelni.

20/48 A kérdező kommentje:
Sajnos volt mar rendőrség is nem is egyszer.Akkor is elvarja hogy tartsam el,mert nem dolgoznak.Vagy csak hebe ,hóba.Mindent elad.Biciglimet ,lanyomet.Ami elerhető.Felek tőle.Fiam sajnalom hogy nem vagyunk 1 húron.De nekem mindent elkelltűrnöm tőle?
2021. júl. 21. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!